تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
سرهنگ فیروز کشیر مطرح کرد

توصیه‌های ترافیکی به عزاداران حسینی؛ دسته‌جات نباید از معابر اصلی و بزرگراه‌ها تردد کنند

سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، توصیه‌هایی را درباره برگزاری مراسم‌های عزاداری تاسوعا و عاشورا ارائه کرد و گفت: متولیان این مراسمات باید دقت کنند که روشنایی کافی برای دسته‌جات و هیئت‌های خود پیش‌بینی کنند تا توسط رانندگان قابل رویت باشند. البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که دسته‌جات عزاداری نباید از معابر اصلی و بزرگراه‌ها تردد کنند.

کد خبر: ۱۶۸۷۰۴
۰۸:۵۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۳

توصیه‌های ترافیکی به عزاداران حسینی

دیدارنیوز: معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، توصیه‌هایی را درباره برگزاری مراسم‌های عزاداری تاسوعا و عاشورا ارائه کرد.

سرهنگ فیروز کشیر با اشاره به ایام سوگواری امام حسین (ع) و یاران باوفایش گفت: پلیس راهور برای هرچه ایمن‌تر برگزار شدن مراسمات عزاداری حضرت اباعبدالله، تمهیداتی در نظر گرفته است. همچنین در این شب‌ها همکاران بنده به صورت صد درصدی در تمامی معابر اصلی و فرعی حضور دارند که این حضور تا پایان مراسمات ادامه خواهد داشت.

وی افزود: پلیس تعدادی لباس و راکت پلیس را نیز در اختیار متولیان هیئت‌ها و دسته‌جات عزاداری قرار داده است که باید این وسایل در اختیار افرادی قرار بگیرند که آموزش‌های لازم برای استفاده صحیح از این وسایل را دیده‌اند. از این وسایل برای هدایت صحیح خودرو‌ها و موتورسیکلت سواران استفاده می‌شود. متولیان این مراسمات باید دقت کنند که روشنایی کافی برای دسته‌جات و هیئت‌های خود پیش‌بینی کنند تا توسط رانندگان قابل رویت باشند. البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که دسته‌جات عزاداری نباید از معابر اصلی و بزرگراه‌ها تردد کنند.

کشیر درباره موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی نیز اظهار کرد که متولیان این موکب‌ها باید دقت کنند که باعث ایجاد ترافیک نشوند. همچنین نباید با نصب تابلو یا پارچه، علائم راهنمایی و رانندگی را بپوشانند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: از آنجایی که در این شب‌ها همه افراد حتی سالمندان و کودکان نیز تا دیروقت در خیابان‌ها حضور دارند؛ بنابراین رانندگان وسایل نقلیه باید خیلی بیشتر از پیش، به مسیر مقابل خود در حین رانندگی توجه داشته باشند و از سرعت خود بکاهند.

کشیر گفت: رانندگان وسایل نقلیه باید توجه کنند که در مسیر‌های صحیح و پارکینگ‌ها وسایل نقلیه خود را پارک کنند تا گره ترافیکی ایجاد نشود. همچنین هنگام حرکت نیز باید چراغ‌های خود را روشن کنند تا عابرین پیاده‌ای که لباس سیاه برتن دارند را به صورت واضخ ببینند.

وی افزود: مالکان خودرو‌ها باید دقت کنند که گل مالی کردن یا نصب هرگونه برچسبی که موجب مخدوش شدن پلاک و همچنین کاهش دید راننده شود، ممنوع است و در صورت رویت حتما نسبت به رفع اثر اقدام می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه موتورسیکلت‌ها حتما باید با چراغ روشن در معابر تردد کنند؛ ادامه داد: به موتورسیکلت سواران توصیه می‌کنیم از کلاه ایمنی سفید یا کفش‌هایی که شبرنگ دارند استفاده کنند تا در شب بهتر توسط دیگران دیده شوند. همچنین از توقف در محل عبور عابرین پیاده خودداری کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر