تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
در جلسه هیئت دولت از سوی مخبر مطرح شد

اعضای دولت از حوزه تحت مدیریت خود گزارش دهند

محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری اعضای دولت را موظف کرد گزارشی مقایسه‌ای از وضعیت حوزه تحت مدیریت خود از زمان تحویل کار به دولت تا لحظه تحویل کار به دولت چهاردهم تهیه و ارائه کنند.

کد خبر: ۱۶۸۴۹۴
۱۶:۴۳ - ۲۰ تير ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: سرپرست ریاست جمهوری اعضای دولت را موظف کرد گزارشی مقایسه‌ای از وضعیت حوزه تحت مدیریت خود از زمان تحویل کار به دولت تا لحظه تحویل کار به دولت چهاردهم تهیه و ارائه کنند.

محمد مخبر در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت، ضمن تاکید بر انجام با قوت و به دور از هر گونه تعلل و تاخیر امور مربوط به دولت، همکاری کامل اعضای کابینه با رئیس جمهور منتخب و دولت جدید را ضروری دانست و افزود: اعضای دولت مردمی همانطور که تا امروز نهایت همکاری را با دکتر پزشکیان و همکارانش داشته‌اند، تا لحظه تحویل امور به دولت جدید همچنان به این رویه عمل کنند.

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه سخنانش با اشاره به شناسایی مواردی از ابتلای افراد به تب دنگی اظهار داشت: وزرای بهداشت و کشور در نشستی مشترک موضوع را به طور کامل مورد بررسی قرار داده و تصمیمات و تدابیر پیشگیرانه لازم را در این خصوص اتخاذ کنند.

مخبر با اشاره به حضور روز گذشته خود در مراسم افتتاح «سازمان ملی هوش مصنوعی کشور» هوش مصنوعی را در جهان امروز از مولفه‌های قدرت و حکمرانی دانست و خاطرنشان کرد: تاسیس سازمان ملی هوش مصنوعی در زمانی کوتاه یادگار توجهات و تاکیدات رئیس جمهور شهید است که امیدوارم با سرعت و موفقیت امور مربوط به خود را به پیش ببرد.

در جلسه امروز هیئت دولت وزیر نفت در گزارشی از برنامه‌های توسعه‌ای اجرا شده در این وزارتخانه، از تثبیت تولید نفت روی عدد ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: با قرارداد‌هایی که با پیمانکاران خوش سابقه منعقد شده است تولید نفت در سال ۱۴۰۳ به ۴ میلیون بشکه در روز خواهد رسید که این افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای، درآمد سالیانه فروش نفت کشور را ۱۰ میلیارد دلار افزایش خواهد داد.

اوجی همچنین با اشاره به پیش‌بینی رشد ۸ درصدی در بخش صنعت نفت و گاز در برنامه هفتم توسعه، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در افق ۴ ساله می‌توانیم به تولید روزانه ۵ و نیم میلیون بشکه نفت برسیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه با اشاره به افزایش نرخ شیوع تب دنگی در جهان از ۶ و نیم میلیون نفر در سال گذشته میلادی به ۱۰ میلیون نفر در سالجاری و همچنین افزایش تلفات آن خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشور‌های پاکستان، عراق، امارات و دیگر کشور‌های جنوب خلیج فارس آلوده هستند و مواردی از وجود عامل شیوع این بیماری در استان‌های جنوبی ایران و استان گیلان مشاهده شده و احتمال آلودگی در خوزستان، مازندران و گلستان نیز هست.

عین‌اللهی با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان کشور از ۷۵ مورد در سال گذشته به ۱۴۹ در سالجاری و اینکه از این تعداد، ۱۳۰ نفر سابقه سفر به امارات داشتند، افزود: اقداماتی برای پاکسازی شهر‌های آلوده، افزایش مراقبت در مناطق و پایانه‌های مرزی و بررسی سلولوژیک برای رصد بیماران در حال انجام است و ضرورت دارد وزیر کشور نیز موضوع را با تشکیل شورا‌های تامین استان‌ها و شهرستان‌ها به طور جدی پیگیری کنند.

رئیس کل بانک مرکزی نیز در جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به انتشار ۱۰۰ میلیون یورو اوراق ارزی در سال گذشته اظهار داشت: با اقدامات انجام شده و رفع موانع موجود امسال امکان انتشار یک میلیارد یورو اوراق ارزی در بورس برای تامین ارزی طرح‌ها فراهم شده که بانک مرکزی آن را ضمانت خواهد کرد.

فرزین در ادامه با بیان اینکه در خرداد امسال برای اولین بار پس از ۶۲ سال، شاخص تورم تولیدکننده سالانه به زیر ۳۰ درصد یعنی عدد ۲۹.۷ درصد رسیده است، تصریح کرد: همچنین در اردیبهشت ماه نرخ رشد تولید مجموع شرکت‌های بورسی ۲.۸ درصد بوده که این میزان در بخش فلزات اساسی ۵.۲، صنایع شیمیایی ۱.۱، لاستیک و پلاستیک ۱۵.۶ و در بخش ماشین‌آلات ۱۶.۳ بوده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر