تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نرخ ارز در ایران

دلیل کاهش محدود دلار چیست؟

روز سه‌شنبه و در تعطیلی بازار، سیاست‌گذار تلاش کرد با خبردرمانی بازار روز چهارشنبه را تحت تاثیر قرار دهد و به نظر می‌رسد کاهش محدود دلار در این روز متاثر از همین موضوع باشد.

کد خبر: ۱۶۷۶۷۹
۱۷:۲۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۳

دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار در پنجمین روز هفته جاری، متاثر از تلاش بازارساز کاهش محدودی داشت، اما محدوده معاملاتی کریدور ششم را از دست نداد. این اسکناس با رد کردن خط قرمز سیاست‌گذار، بازارساز را به تکاپو برای ارزپاشی واداشت. 

قیمت دلار روز چهارشنبه کاهش ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومانی داشت و در کف کریدور ششم بسته شد. معامله‌گران، کاهش قیمت دلار را قابل توجه نمی‌دانند و معتقدند این فراز و فرود‌ها روند عادی بازار است.

بازارساز روز سه‌شنبه با تزریق اخبار مساعد و روز چهارشنبه با ارزپاشی، قصد داشت قیمت دلار را به کریدور پنجم برگرداند، اما معامله‌گران معتقدند تقاضای تیرماه بر بازار اثر افزایشی گذاشته و تاچ کریدور پایین‌تر از دسترس سیاست‌گذار دور شده است.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی به آثار تلاطم درهم و ایجاد نوسان افزایشی در بازار ارز اشاره می‌کنند و معتقدند حسی که بازار از گفته‌های نامزد‌های ریاست‌جمهوری در روز‌های اخیر گرفته در رونددهی به دلار بی‌تاثیر نبوده است. به گفته تحلیلگران اقتصادی، اگر نامزد میانه‌رو پیروز انتخابات شود امکان اصلاح دلار تا کانال‌های هشت و ۹ کریدور پنجم وجود دارد. در صورتی که نامزد تندرویی پیروز انتخابات شود دلار تا نیمه کریدور ششم نیز پیشروی خواهد کرد.

به نظر می‌رسد با وجود انتخاباتی که کمتر از دو روز به برگزاری آن باقی مانده، هر گونه پیش بینی برای قیمت دلار در هفته دوم تیر ناممکن باشد؛ اما با استناد به سال‌های گذشته می‌توان تلرانس قیمت دلار را از پله پایانی کریدور پنجم تا کانال سوم از کریدور ششم در نظر گرفت و با توجه به توصیه کارشناسان اقتصادی خرید‌های پلکانی در مقطع کنونی هیچ سرمایه‌گذاری را متضرر نخواهد کرد.

تتر ۶۰ هزار تومانی شد

گفتنی است قیمت درهم روز چهارشنبه کاهش ۱۰۰ تومانی داشت و با رقم ۱۶ هزار و ۴۹۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر به سطح ۶۰ هزا ر و ۶۰۰ تومانی رسید و کاهش ۵۰۰ تومانی پیدا کرد.

قیمت پوند انگلیس کاهش ۶۰۰ تومانی داشت و در سطح ۷۶ هزار و ۷۲۰ تومانی ایستاد و یورو نیز با کاهش ۷۰۰ تومانی یک کانال به عقب برگشت و روی رقم ۶۴ هزار ۷۳۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است اسکناس دلار در پنجمین روز هفته با رقم ۴۶ هزار و یک تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۲ هزار و ۹۵۲ تومانی عرضه شد و تغییر قیمت نداشت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر