تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
رئیس پژوهشگاه رویان مطرح کرد:

آمادگی جهاددانشگاهی برای انتقال تجربیات و دانش‌ها به مراکز آموزشی و پژوهشی

رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی و رویان برای در اختیار قرار دادن تجربیات خود به مراکزی که ظرفیت لازم را برای مباحث آموزشی و پژوهشی دارند، اعلام آمادگی کرده است.

کد خبر: ۱۶۷۶۳۰
۱۹:۰۶ - ۰۵ تير ۱۴۰۳

آمادگی جهاددانشگاهی برای انتقال تجربیات و دانش‌ها به مراکز آموزشی و پژوهشی

 

دیدارنیوز: رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی و رویان برای در اختیار قرار دادن تجربیات خود به مراکزی که ظرفیت لازم را برای مباحث آموزشی و پژوهشی دارند، اعلام آمادگی کرده است.

عبدالحسین شاهوردی امروز سه‌شنبه پنجم تیرماه در حاشیه مراسم افتتاحیه مؤسسه خیریه رویان ابوعلی سینا، در جمع خبرنگاران در شیراز گفت: جهاددانشگاهی به دلیل ورود و عمق دادن به برخی از فعالیت‌ها، توانایی و تجربه‌ای پیدا کرده است که می‌تواند این تجربیات را در اختیار کانون‌هایی قرار دهد که می‌خواهند از آن‌ها استفاده کنند.

وی افزود: جهاددانشگاهی اعلام آمادگی کرده است تا هر کانونی که ظرفیت داشته باشد و بتواند در زمینه آموزش و پژوهش عرصه‌های ناباروری و ژنتیک انسانی و مباحث دیگر سلول درمانی، گیاهان دارویی و... فعالیت کند، تجربیات خود را منتقل کرده و دامنه خدمت خود را گسترش دهد.

رئیس پژوهشگاه رویان اظهار کرد: رویکرد ریاست کنونی جهاددانشگاهی این است که بتوانیم ارزش افزوده‌هایی که ایجاد کرده‌ایم را به بخش‌های مختلف جامعه منتقل کنیم و بسیاری از دانش‌هایی که به دست آمده است، اما به دلایلی نتوانستیم وارد بازار کنیم، را وارد بازار کنیم به عنوان مثال اکنون محصولات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی با کمک بخش خصوصی وارد بازار شده است.

شاهوردی با بیان اینکه پژوهشگاه رویان با همکاری مجموعه خیریه ابوعلی سینا شیراز، مرکز رویان ابوعلی سینا را راه‌اندازی کرد، افزود: با حمایت و پشتیبانی خیران و جهادانشگاهی و پژوهشگاه رویان، مجموعه رویان ابوعلی سینا در شیراز شکل گرفت که امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

وی با تصریح اینکه با فعالیت این مرکز، خدمات درمان ناباروری رویان در شیراز مستقر می‌شود، گفت: جهاددانشگاهی رویکرد بسیار خوبی را در مباحث پزشکی مختلف که امروز از برخی از آن‌ها به عنوان انقلاب دوم در درمان‌های جدید یاد می‌کنند، انتخاب کرده است که جهاددانشگاهی فارس هم این رویکرد را در پیش گرفته است.

رئیس پژوهشگاه رویان با بیان اینکه ظرفیت‌های پزشکی خوبی در جهاددانشگاهی فارس با حضور متخصصان مختلف وجود دارد، گفت: ما هم در رویان به جهاددانشگاهی فارس قول داده‌ایم که کنارشان باشیم و تجربیات رویان را در اختیار جهاددانشگاهی فارس قرار دهیم.

شاهوردی بیان کرد: امیدواریم میان نهاد‌های مختلفی مثل رویان ابوعلی سینا، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهاددانشگاهی فارس در مباحث مختلف پزشکی همکاری و هم‌افزایی ایجاد شود تا بتوان قطب پزشکی بودن شیراز را تقویت کرد چرا که مردم اعتماد خوبی به توانمندی‌های پزشکی شیراز دارند.

رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در پاسخ به یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه رویان چه خبر ویژه‌ای برای مردم شیراز دارد، گفت: یکی از این اخبار تغییر رویکرد مجموعه رویان جهاددانشگاهی است که مصداق آن هم راه‌اندازی خیریه رویان ابوعلی سیناست.

وی راه‌اندازی خیریه رویان ابوعلی سینا را مصداقی برای این قضیه و تحقق شعار سال به منظور جلب مشارکت‌های مردمی دانست چرا که این مرکز با کمک‌های مردم و خیران فعالیت می‌کند و سپس افزود: جهاددانشگاهی در سالی که بر اهمیت جلب مشارکت‌های مردمی تأکید شده است، پیشرو است و دامنه خدمت و دانش‌هایی که دارد را با کمک خیران و بخش خصوصی گسترش می‌دهد.

شاهوردی بیان کرد: سرمایه‌گذاری زیادی برای مجموعه خیریه رویان ابوعلی سینا انجام شده است و این ظرفیت باعث شد تا ما هم مشارکت و کمک کنیم به شرطی که هیچ مدیریت اجرایی در این مجموعه نداشته باشیم و تنها از نظر علمی کنارشان خواهیم بود. این رویکرد باعث افزایش خدمات مجموعه مذکور خواهد شد.

رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه همیشه تعامل و ارتباط خوبی میان جهاددانشگاهی و رسانه‌ها وجود دارد، گفت: اگر رسانه‌ها اخبار رویان و جهاددانشگاهی را به خوبی منعکس نمی‌کردند، مردم هم شناخت قوی از فعالیت‌های علمی این نهاد نداشتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها