تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

پزشکیان، و یک پرسش بی پاسخ

چهار روز تا انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری باقی مانده، ولی هنوز مسعود پزشکیان در لا به لای جنب و جوش‌های تبلیغاتی و انتخاباتی اش، به یک پرسش اساسی پاسخ نداده است.

کد خبر: ۱۶۷۶۰۱
۱۸:۰۱ - ۰۴ تير ۱۴۰۳

 

پزشکیان، و یک پرسش بی پاسخ

دیدارنیوزـ مسعود پیوسته: چهار روز تا انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری باقی مانده، ولی هنوز مسعود پزشکیان در لا به لای جنب و جوش‌های تبلیغاتی و انتخاباتی اش، به یک پرسش اساسی پاسخ نداده است.

اینکه او بر فرض پیروزی اش در انتخابات، در طی دوره‌ی چهار ساله‌ی دولتش، در حین خدمت، در صورت مواجهه با محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی که وضع خواهدشد، در حالی که وجدان عمومی چیز دیگری می‌گوید، او در کدام جبهه خواهد ایستاد؟

آیا توازنی هم افزایانه، بین خرد فردی و جمعی برقرار خواهدکرد که هم پاسخگوی میانگینی از نیاز‌ها و مطالبات ملی باشد و درعین حال، رضایت مقامات بالادستی را هم فراهم کند و قضیه را پنجاه پنجاه تمام کند! یا به سبب احتمالی وجود برخی تعارض ها، رفتار و وجدان پزشکیان نیز بالاخره در طول وجدان عمومی قرار خواهدگرفت؟

با توجه به اینکه مسعود پزشکیان، به صداقت و پاکدستی شهره است، آیا در روز‌های بزنگاه نیز، همان ویژگی صداقتش با خود و با مردم، به میدان خواهد آمد و وجدان او و وجدان جمعی، هارمونی پیدا خواهند کرد یا به خاطر همان علقه‌ای که دارد، مخاطبان عمومی و متکثرش اندک اندک او را از خود جدا خواهند دید! و دوره‌ی شباهتش با زمان تبلیغاتش در روز‌های انتخابات را تمام شده خواهند انگاشت!

هر چند در این روز‌های پرسر و صدای تبلیغات، از او می‌شنویم که «سرباز مردم» است.در فردا‌ی پس از پیروزی و عبور از این تعارفات و تبلیغات انتخابات، در میدان عمل، مردم، پزشکیانِ احتمالا رئیس جمهور را در کجای مطالبات تاریخی خود خواهند دید.

پزشکیانِ اسپرت پوش، با آستین‌های بالازده همراه با ملغمه‌ای از آدم‌های رنگ به رنگ از دولت‌های پیشین، در حال اجرای جامانده‌های سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه اند.

برنامه‌هایی که در آن شاید، ذهن و دل پزشکیان به جان ملت پیوند بخورد و آرام آرام، جامعه‌ی بی اعتماد و خسته و غمزده، ببینند خود ادامه‌ی پزشکیان اند و رئیس جمهور هم ادامه‌ی ملت. ولی تا نیل به این باور، زمان بر است و پزشکیان در شرایط تبلیغات انتخاباتی.

بخش اعظم جامعه‌ی ایرانی از پس از حضور مردد و با اکراهش در سال ۹۶ که آمیخته باسفارشِ «تکرار کن» جناب خاتمی بود، پس از آن، مبتلا به نوعی خستگی و فسردگی و بی اعتمادی و بی اعتنایی نسبت به صندوق‌های رای شده و نمونه‌های فاصله گیری جامعه از انواع انتخابات مجلس و ریاست جمهوری را هم می‌توان در رفتار شاید بیش از نیمی از جامعه دید.

حالا هم بی شوق و انگیزه، تماشاگر ناگزیرِ بازار تبلیغات کاندیدا‌های ریاست جمهوری اند. اگر صداقت در پندار و رفتار پزشکیان، کمی موجب غلغلکِ همین ناامیدان و خستگان، برای حضور احتمالی شان پای صندوق‌های رای است، ولی در عین حال، نگرانِ پس از پیروزی پزشکیان در انتخابات اند.

او تعلق خاطرش را در این سال‌های رفته، در کلام و عمل هم، به رهبری ثابت کرده و همین حس ایقان و خاطرجمعی، موجب پذیرش شورای سختگیر نگهبان شده و وی را کنار آن پنج نامزدِ یگانه نشانده که پس از پیروزی احتمالی اش در انتخابات، از منظر این شورا و دیگر بخش‌های حاکمیتی، پزشکیان را برای کشور «مساله ساز» نمی‌بینند.

پزشکیان در این روز‌های تبلیغاتش این همه گفت، ولی سراغ این موضوع نرفت که با فرض بر پیروزی اش در انتخابات، فرجام این نگاه صادقانه و واقعگرایانه اش آیا در بزنگاه‌های دولت چهارساله اش منتهی و متصل به نبض وجدان جمعی، (به مثابه ناجی و پناهگاه و جان فدای ملت) می‌شود یا به اضطرار و آن علقه‌ی مشهورش و در شرایط انتخاب بر سر دوراهی، سر از جای دیگر در می‌آورد و پناهنده‌ی همان جا و جایگاهی می‌شود که امضاءش کرده بودند!

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير