تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

موج بی‌سابقه گرمای زودهنگام در آمریکا

موج بی‌سابقه گرمای زودهنگام این هفته ایالت‌های آمریکا را درنوردید و افزایش شدید دمای هوا در ایالت‌های مرکزی و شرقی این کشور رکورد‌های چند دهه‌ای حرارت را جابجا کرد.

کد خبر: ۱۶۷۴۱۱
۱۳:۵۵ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۳

موج بی‌سابقه گرمای زودهنگام در آمریکا

دیدارنیوز: موج بی‌سابقه گرمای زودهنگام این هفته سراسر آمریکا را درنوردید، و افزایش شدید دمای هوا در ایالت‌های مرکزی و شرقی این کشور رکورد‌های چند دهه‌ای حرارت را جابجا کرد، به طوری که مقامات هشدار می‌دهند این پدیده که هنوز در جریان است، ممکن است به یک رویداد آب و هوایی مرگبار تبدیل شود.

به نقل از العربیه، حدود ۸۰ میلیون نفر از ایندیانا تا نیواِنگلند تحت هشدار گرما یا گرمای بیش از حد قرار دارند. مقامات می‌گویند تازه اول فصل گرما در این مناطق است و چنین گرمایی غیرمنتظره است، و افزودند این خطرناک است، زیرا مردم آماده نیستند. دمای بالا می‌تواند باعث کم‌آبی بدن و گرمازدگی شود و مشکلات قلبی عروقی را بدتر کند.

در واکنش به گرمای شدید، فرماندار نیویورک مرکز عملیات اضطراری این ایالت را فعال کرد. ایالت نیویورک سواحل و استخر‌های عمومی خود را زودتر از موعد سالانه باز کرد تا مردم بتوانند خود را در آن‌ها خنک کنند.

در شیکاگو روز دوشنبه دمای ۹۷ درجه فارنهایت در فرودگاه بین‌المللی اوهر ثبت شد که رکورد ۹۶ درجه ثبت‌شده در سال ۱۹۵۷ را شکست. سازمان خدمات اجتماعی این شهر می‌گوید آن‌ها تیم‌های اضطراری تشکیل داده‌اند که در سراسر شیکاگو به کمپ‌های بی‌خانمان‌ها می‌روند و مردم را تشویق می‌کنند تا برای فرار از گرمای شدید به پناهگاه‌هایی بروند که مجهز به وسایل خنک‌کننده هستند.

از سوی دیگر، در جنوب و غرب آمریکا آتش‌سوزی‌های بزرگ روی داده است. مقامات محلی روز سه‌شنبه گفتند آتش‌سوزی‌های جنگلی در جنوب نیومکزیکو حدود ۸۰۰۰ نفر را مجبور به تخلیه خانه و کاشانه و محل کارشان کرده است.

در غرب و در لس‌آنجلس، آتش‌نشانان با آتش‌سوزی که از شنبه در شمال غربی شهر شروع شده و ۱۲۰۰۰ هکتار را سوزانده بود دست و پنجه نرم کردند. این آتش‌سوزی حدود ۱۲۰۰ نفر را مجبور به تخلیه منطقه تفریحی لس‌آنجلس کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان