تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
با تمرکز بر مسائل زنان و اقلیت‌ها، و با رویکرد تغییرات اجتماعی؛

فستیوال هنری ـ اجتماعی «سوآرت» آغاز به کار کرد

«سوآرت» یک فستیوال هنری با تم اجتماعی است که می‌کوشد با گردهم آوردن هنرمندان جوان داخل ایران، که دغدغه مسائل اجتماعی دارند، در تغییرات اجتماعی اثرگذار باشد. سوآرت بر جایگاه ویژه هنرمند در ساخت اجتماعی تاکید دارد و می‌کوشد تکنیک و مهارت‌های ناب هنرمندان را در خدمت جامعه و به وسیله‌ای برای ارتقاء آن،‌ قرار دهد.

کد خبر: ۱۶۷۴۱
۱۱:۳۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ اولین دوره فستیوال هنری ـ اجتماعی «سوآرت» با تمرکز بر مسائل زنان و اقلیت‌ها، و با رویکرد تغییرات اجتماعی آغاز به کار کرد. ۳۶ اثر برگزیده، از مجموعه ۱۱۰ اثر هنری تولید شده، در نمایشگاه مجازی این فستیوال به نمایش درآمد. مجموعه آثار این فستیوال به مدت یک ماه در شبکه اجتماعی اینستاگرام در معرض دید و رای بازدید کنندگان قرار دارد. اثری که بیشترین لایک را دریافت کند، به عنوان اثر برگزیده مخاطبان،‌ معرفی و جایزه ویژه‌ای به آن تعلق می‌گیرد.
 
«سوآرت» یک فستیوال هنری با تم اجتماعی است که می‌کوشد با گردهم آوردن هنرمندان جوان داخل ایران، که دغدغه مسائل اجتماعی دارند، در تغییرات اجتماعی اثرگذار باشد. سوآرت بر جایگاه ویژه هنرمند در ساخت اجتماعی تاکید دارد و می‌کوشد تکنیک و مهارت‌های ناب هنرمندان را در خدمت جامعه و به وسیله‌ای برای ارتقاء آن،‌ قرار دهد.
 
فستیوال سوآرت به ابتکار و همت گالری هنری تاچ در بوستون آمریکا، راه اندازی شده است. گالری هنری تاچ در سال ۲۰۱۲ توسط پژمان تهوری در این شهر تاسیس و تاکنون برنامه های متعدد هنری، آموزشی و فرهنگی را میزبانی کرده است.
 
در اولین دوره این فستیوال بیش از ۳۰۰ هنرمند ثبت نام کردند. ۱۵۰ هنرمند برگزیده، ۱۱۰ اثر هنری خلق کردند و در نهایت ۳۶ اثر (نقاشی، عکاسی و گرافیک) با رأی هیات داوران به بخش پایانی فستیوال راه یافت. آثار برگزیده به مدت یک ماه در اینستاگرام در معرض دید و رأی مردم قرار دارد.
 
بخش فیلم کوتاه این فستیوال نیز از روز ۵ ژانویه ۲۰۱۹ با نمایش آثار برگزیده،‌ آغاز به کار خواهد کرد. تمام فیلم‌ها در داخل ایران و توسط کارگردانان جوان تولید شده و بیشتر آنها اثر اول این کارگردانان جوان است.
 
تمامی آثار تولیدی از بعد هنری و اجتماعی (توجه به مسائل اقلیت های دینی،‌ مذهبی، جنسی و قومی) مورد ارزیابی و انتخاب هیات داوران فستیوال قرار گرفته است.
 
دکتر ویلیام آبرست، نقاش و استاد دانشگاه استون نیویورک، دکتر نادر رفوگران، مجسمه ساز و استاد دانشگاه ایالتی نیویورک، دکتر محمود کریمی حکاک، کارگردان و نمایش نامه نویس و استاد کالج سی نا نیویورک و خانم آیریس گرنت، نقاش و استاد دانشگاه لزلی هیات داوران این فستیوال را تشکیل می‌دهند.
 
تمامی آثار برگزیده اعم از نقاشی،‌ عکاسی، گرافیک و فیلم‌های کوتاه تولید شده، در بهار سال ۱۳۹۸ در دانشگاه هاروارد در شهر کمبریج ایالت ماساچوست آمریکا به نمایش در می‌آید و طی مراسمی آثار منتخب هیات داوران، معرفی و تجلیل خواهند شد.
 
اسامی هنرمندان راه یافته به بخش پایانی فستیوال به این شرح است:
ساعده همه کش (باران)، مهشید میرزایی، آناهیتا، خه بات نودینان، شیما نجفی، سحر خسروی، ندا عزیزی، منیر خدیویان،‌ محبوبه میرزایی،‌ الناز کریمی، سعیده حاجیانی،‌ فائزه حیاتی،‌ حوریه هاشمی، پریسا شفیقی،‌ مریم لوری، بابک جواهرپور،‌ ماندانا روزخوش، فاطمه حیدرپور،‌ آتوسا بیضاپور،‌ اسماعیل تجارتی، سارا یوسفی،‌ فاطمه امانی راد،‌ پرستو کرمانی نسب،‌ لیلی نکوکار،‌ فریبا دارابی منش، مهرداد،‌ مهری پوربزرگ، مهیا فرحبخش،‌ کاوه سیستانی،‌ میلاد کریمیان،‌ فریبا فرزان فر،‌ نازنین عاصمی، شراره افتخاری یکتا و فاطمه مظفری
 
اسامی فیلم‌های تولیدی و نام کارگردانان،‌ متعاقبا اعلام می شود. 
 
برای آشنایی بیشتر با هنرمندان و آثار تولیدی و هیات داوران اولین فستیوال هنری «سوآرت» به وب سایت این فستیوال مراجعه کنید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی