تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
پوتین در شرق آسیا

از کره شمالی تا ویتنام؛ تلاش برای خروج از انزوا

برخی کارشناسان معتقدند که سفر‌های اخیر ولادیمیر پوتین به دو کشور کره‌شمالی و ویتنام در شرق آسیا، برای نشان دادن این است که تلاش‌های غرب برای منزوی کردن روسیه کارساز نبوده است.

کد خبر: ۱۶۷۳۹۶
۱۰:۲۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۳

پوتین پس از کره شمالی وارد ویتنام شد

دیدارنیوز: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، پس از بازدید از کره شمالی و دیدار با رهبر آن کیم جونگ اون، بامداد پنجشنبه وارد ویتنام شد تا با رهبران این کشور دیدار کند. کارشناسان می‌گویند سفر‌های اخیر پوتین به شرق آسیا برای نشان دادن این است که تلاش‌های غرب برای منزوی کردن روسیه کارساز نبوده است.

به گزارش «رویترز»، پوتین در مقاله‌ای که به مناسبت سفر خود به ویتنام در روزنامه «نیان دان» متعلق به حزب کمونیست این کشور منتشر کرد، از این کشور برای پیش گرفتن «روش عمل‌گرایانه» برای حل بحران اوکراین تقدیر کرد.

سیاست رسمی ویتنام در قبال روابط بین‌الملل بی‌طرفی است که آن را «دیپلماسی بامبویی» می‌نامند. این کشور از محکومیت حمله روسیه به اوکراین خودداری کرده است، که موضعی است که کشور‌های غربی بسیار نزدیک به کرملین می‌دانند.

به نقل از العربیه، پوتین علاوه بر تمجید از ویتنام به دلیل موضع «متعادل» آن در قبال جنگ اوکراین، بابت پیشرفت در پرداخت‌ها در بخش انرژی و تجارت بین دو کشور در مقاله خود در روزنامه نیان دان تقدیر کرد.

این کشور آسیای جنوب شرقی پس از چین و کره شمالی سومین کشوری است که پوتین از زمان سوگند خوردن برای پنجمین دوره ریاست جمهوری خود در ماه مه از آن بازدید کرده است. ویتنام خود را برای استقبال کامل از پوتین آماده کرده است که اولین سفر وی از سال ۲۰۱۷ و پنجمین دیدار وی در مجموع است.

به گفته رویترز، رئیس‌جمهوری روسیه در مراسم اهدای تاج گل در مقبره هوشی مین، که جسد مومیایی‌شده رهبر فقید ویتنام را در خود جای داده است، شرکت خواهد کرد.

به گفته این خبرگزاری، دو کشور از لحاظ تاریخی روابط نزدیک و ریشه‌های کمونیستی مشترک دارند. ده‌ها هزار کادر حزب کمونیست ویتنام، از جمله رئیس فعلی این حزب، در دوران جنگ سرد در اتحاد جماهیر شوروی تحصیل کردند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير