تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مردم این چیز‌ها را می‌فهمند و زیر ۸ درصد در مرحله دوم انتخابات شرکت می‌کنند

فعال اصلاح‌طلب: بحث خودی و غیرخودی مملکت را دو قطبی کرده/ رادیکالسیم قوی‌تر می‌شود

مهدی آیتی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: سال‌های گذشته شعار خالص سازی دادیم؛ این خالص سازی و جدا کردن خودی و غیر خودی کل مملکت را دو قطبی کرده است.

کد خبر: ۱۶۶۲۳۸
۱۰:۱۱ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳

فعال اصلاح‌طلب: بحث خودی و غیرخودی مملکت را دو قطبی کرده است

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: بحث خودی و غیر خودی آسیب‌های فروانی به منافع ملی ما زده است. هر وقت رضایت عمومی بالا برود، مشارکت عمومی هم بالا می‌رود، هر وقت رضایت عمومی پایین بیاید، مشارکت پایین می‌آید، این امر یک فرمول و قانون دو طرفه است.

مهدی آیتی درباره این‌که طی روز‌های آینده قرار است در کشور انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری برگزار شود، آیا فضا برای همه جریان‌ها و طیف‌های سیاسی باز خواهد شد، گفت: ما در شرایطی هستیم که رادیکالسیم هر روز در کشور قوی‌تر می‌شود، علتش هم این است که متاسفانه سال‌هاست خودی و ناخودی در کشور راه انداخته‌ایم.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان این‌که بحث خودی و غیر خودی آسیب‌های فروانی به منافع ملی ما زده است، اظهار داشت: سال‌های گذشته شعار خالص سازی دادیم؛ این خالص سازی و جدا کردن خودی و غیر خودی کل مملکت را دو قطبی کرده است.

آیتی تاکید کرد: این دوقطبی متناقض و متضاد است. مردم این چیز‌ها را می‌فهمند و چون این چیز‌ها را متوجه می‌شوند، شما می‌بینید زیر ۸ درصد در مرحله دوم انتخابات شرکت می‌کنند. مشارکت عمومی را سال‌هاست از دست داده‌ایم. توجه داشته باشید مشارکت عمومی مساوی با رضایت عمومی است، هر وقت رضایت عمومی بالا رود، مشارکت عمومی هم بالا می‌رود، هر وقت رضایت عمومی پایین بیاید، مشارکت پایین می‌آید، این امر یک فرمول و قانون دو طرفه است. نسبت آن هم برد-برد و باخت-باخت است. ولی ما با کار‌هایی که خودمان می‌کنیم باعث شدیم که نارضایتی زیاد شود برای همین هم مشارکت زیر ۸ درصد می‌شود و این برای جمهوری یک خطر است که از جمعیت ملت بزرگ و شرافتمند ایران ما نتوانیم بالای ۸ درصد پای صندوق بیاوریم. این مسئله و نگرانی الان هم وجود دارد.

وی بیان کرد: هیچ چشم انداز سیاسی وجود ندارد که در‌های سیاسی باز شده باشد و یا ما شاهد فضای بهتر و معتدل‌تری در کشور باشیم که چند صدایی ایجاد شود و بعد جناح‌ها و تفکرات مختلف به میدان بیایند و ما مردم را با تفکرات مختلف پای صندوق‌ها ببینیم، این طور نیست الان فقط یک تفکر و صدا حاکم است، این صدا و تفکر هم به دنبال مشارکت دیگران نیست و متاسفانه این روند در کوتاه مدت قابل اصلاح نیست.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها