تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افاضات اضافه

عصر ابراهیم تمام شد

در هفته‌ای که گذشت یک حادثه کشور را تحت تاثیر قرار داد و عوام‌الملک از حالا تا اطلاع ثانوی می‌خواهد خاطرات روزانه‌اش را در دفترچه‌ای بنویسد که قرار است تا بعد از مرگش مخفی بماند.

کد خبر: ۱۶۵۹۶۰
۱۲:۰۰ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۳

عصر ابراهیم تمام شد

دیدارنیوز ـ عوام‌الملک:

 

جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

دیروز در مشهد آبگرفتگی اتفاق افتاد. عده‌ای می‌خواهند سیاه‌نمایی کنند. ممکن است عده‌ای از عوام در اثر آبگرفتگی جانشان را از دست داده باشند یا مثلا اتوموبیل‌هایشان را آب برده باشد. عیبی ندارد. همانطور که احمد، بزرگوار مشهدی گفت نباید از موضوعات دلگرم‌کننده در این بحران غافل شد. باید خدا را شکر کرد بابت این بارندگی‌های مفید و بابرکت. در عصر ابراهیم همه چیز خوب است.

شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

گویا خواص‌الدوله‌های امور مکتبخانه‌ها نتوانسته‌اند کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی را برای عده‌ای از دانش‌آموزان صادر کنند. عیبی ندارد. لابد خواسته‌اند عوامل استرس‌زا را برای دانش‌آموزان کم کنند. همین کار‌های خوب باعث شده که همانطور که رضامراد، خواص‌الدوله امور مکتبخانه‌ها گفت نزدیک قله باشیم و جهان از روی ما الگو بردارد. ما عوام موظفیم بابت همه چیز از خواص در عصر ابراهیم متشکر باشیم.

یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

عصر ابراهیم به شکل ناگهانی تمام شد. از حالا تا اطلاع ثانوی باید خاطرات روزانه را در آن دفترچه‌ای بنویسم که قرار است تا بعد از مرگم مخفی بماند!

دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

سه‌شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۳

چهارشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳

پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۴
0
0
الهی که خود جیره خوارت و اون منافق ضد انقلاب اسلامی ایران که از او باج میگیری و دیگر وطن فروشان و وعاندان هم عصر خودت در همین با اصطلاح مجله خبری به قول خودتان نابود شوید
هرکه با آل علی و ملت امام حسین و انقلاب اسلامی ایران درافتاد ورافتاد
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها