تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
آخرین کنش اعتراضی مردم عدم مشارکت حدود ۶۰ درصدی در انتخابات مجلس بود

حق‌شناس: اصلاح‌طلبان بین قدرت و مردم، مردم را انتخاب کردند

محمدجواد حق شناس، چهره سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه حمایت‌های مردمی است که می‌تواند به عنوان مهمترین پشتوانه نظام واقع شود، نه موشک و پهپاد، می‌گوید: اصلاح طلبان در حال حاضر می‌دانند که در قدرت جایگاهی ندارند و در سال‌های اخیر از حضور در قدرت مردود شده‌اند. اصلاحات در انتخابات اخیر مردم را انتخاب کرد و تصمیم گرفت جایگاه اجتماعی خود را حفظ کند.

کد خبر: ۱۶۴۶۴۷
۱۸:۰۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

حق‌شناس: اصلاح‌طلبان بین قدرت و مردم، مردم را انتخاب کردند

دیدارنیوز: یک چهره سیاسی اصلاح طلب گفت: در انتخابات آتی اگر وضعیت براساس همان روال گذشته باشد چیزی عوض نمی‌شود و مردم بیشتر از قبل از صندوق رای قهر می‌کنند، اما اگر حاکمیت و عقلای تصمیم گیر نظام سیاسی به این نتیجه برسند که در فضای امروز کشور و بخصوص زمانی که کشور درگیر با بیگانگان است نقش مردم، حضورشان و مشارکت‌شان به عنوان یکی از مهمترین نماد‌های استحکام نظام تعریف می‌شود توجه بیشتری به مسائل خواهند داشت.

محمدجواد حق شناس، چهره سیاسی اصلاح طلب، در گفتگو با منیبان، در رابطه با رویکرد اصلاح طلبان برای شرکت در انتخابات سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: امروز فضای سیاسی در کشور دو قطبی است. یک قطب اکثریت جامعه و مردمی هستند که نسبت به وضع موجود ناراضی هستند و طیف دیگر، اقلیتی هستند که وضع را گل و بلبل تلقی می‌کنند. آخرین کنش اعتراضی که توسط مردم ثبت شد عدم مشارکت حدود ۶۰ درصدی در انتخابات مجلس بود که براساس آمار اعلامی وزرات کشور و شورای نگهبان، این روند یکی از بی‌سابقه‌ترین عدم مشارکت‌ها و عدم حضور مردم در همه انتخابات و ۴۰ و چند ساله بعد از انقلاب است.

او افزود: این اتفاق تکراری بود و در انتخابات ریاست جمهوری پیشین هم، رقابت میان رای سپید مردم و رای باطله بود. در مجموع وقتی فضای کشور به این شکل دو قطبی شده نتیجه آن هم این است که نهاد‌های مدنی، احزاب و جریان‌های شناسنامه‌دار سیاسی چه رنگ و روی اصلاح‌طلبی داشته باشند و چه نداشته باشند، محلی از اعراب ندارند.

حق شناس تاکید کرد: در این فضای دو قطبی فعلی هر نهاد مدنی و حزبی که بخواهد خارج از این دو قطب حرکتی کند یا جبهه میانه بگیرد یا توسط مردم حذف می‌شود یا توسط حاکمیت یا حتی توسط هر دو و در نهایت نهاد‌های مدنی و احزاب کارکرد خودشان را از دست می‌دهند و تبدیل می‌شوند به وضعیتی که امروز شاهد آن هستیم.

این چهره سیاسی اصلاح طلب خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان در حال حاضر می‌دانند که در قدرت جایگاهی ندارند و در سال‌های اخیر از حضور در قدرت مردود شده اند. اصلاحات در انتخابات اخیر مردم را انتخاب کرد و تصمیم گرفت جایگاه اجتماعی خود را حفظ کند.

او افزود: در انتخابات آتی اگر وضعیت براساس همان روال گذشته باشد چیزی عوض نمی‌شود و مردم بیشتر از قبل از صندوق رای قهر می‌کنند، اما اگر حاکمیت و عقلای تصمیم گیر نظام سیاسی به این نتیجه برسند که در فضای امروز کشور و بخصوص زمانی که کشور درگیر با بیگانگان است نقش مردم، حضورشان و مشارکت‌شان به عنوان یکی از مهمترین نماد‌های استحکام نظام تعریف می‌شود توجه بیشتری به مسائل خواهند داشت.

عضو حزب اعتمادملی خاطرنشان کرد: رویارویی و جنگ با هر کشوری فقط با قدرت موشک، سلاح و پهپاد تعیین کننده نیست بلکه حمایت‌های مردمی است که می‌تواند به عنوان مهمترین پشتوانه نظام واقع شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها