تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
بررسی استدلال‌های اخلاقی موافقان و مخالفان

کتاب «غذاهای اصلاح‌شده ژنتیکی» منتشر شد

کتاب «غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی» اثر مریم السادات رضوی در ۱۷۶ صفحه تهیه و به همت موسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

کد خبر: ۱۶۴۴۰۹
۰۹:۰۶ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

کتاب «غذاهای اصلاح‌شده ژنتیکی» منتشر شد

دیدارنیوز: کتاب «غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی (بررسی استدلال‌های اخلاقی موافقان و مخالفان)» به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.

به نقل از رسانه مؤسسه بوستان کتاب، کتاب «غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی (بررسی استدلال‌های اخلاقی موافقان و مخالفان)» اثر مریم السادات رضوی در ۱۷۶ صفحه در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

اخلاقی بودن یا نبودن تغییر ژنتیکی در غذا از موضوعات مطرح در اخلاق کاربردی است. غذا از نیاز‌های اولیه و حیاتی انسان است، اما امروزه با تغییرات زیست محیطی و اقلیمی، کمبود منابع اولیه، افزایش جمعیت و نیز پیشرفت‌های چشمگیر علمی و مهم‌تر از همه، محوریت سرمایه‌داری و اصالت سود، دستخوش تغییراتی مانند دست‌کاری ژنتیکی شده است که از منظر صاحب نظران اخلاق کاربردی در خور تحمل است.

نویسنده در اثر پیش رو استدلال‌های موافقان و مخالفان استفاده از فناوری اصلاح ژنتیکی در غذا را صورت‌بندی کرده و نگرش اخلاق اسلامی را درباره اصلاح ژنتیکی مواد غذایی توضیح داده است.

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «مباحث مقدماتی» به بیان مفهوم‌شناسی و تاریخچه این مبحث اختصاص دارد.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «بررسی و نقد استدلال‌های موافقان» اصل سود رساندن و استدلال‌های موافقان شامل حل مشکل گرسنگی جهانی، بالا رفتن کیفیت مواد غذایی، استدلال سودرسانی به کشاورزان و استدلال تسخیر را به رشته تحریر درآورده است.

«بررسی و نقد دلایل مخالفان» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن دلایل الهیاتی از جمله بازی در نقش خدا، عبور از مرز‌های گونه، نقض ارزش ذاتی گیاهان و حیوانات و تغییر در مخلوقات الهی تشریح شده و زیان بار بودن تولید غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی شامل زیان‌های تولید غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی برای سلامت انسان‌ها، محیط زیست و امنیت ملی کشور‌ها مورد تأکید قرار گرفته است.

علاقمندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www. bustaneketab. ir مراجعه کنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی