تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
بررسی استدلال‌های اخلاقی موافقان و مخالفان

کتاب «غذاهای اصلاح‌شده ژنتیکی» منتشر شد

کتاب «غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی» اثر مریم السادات رضوی در ۱۷۶ صفحه تهیه و به همت موسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

کد خبر: ۱۶۴۴۰۹
۰۹:۰۶ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

کتاب «غذاهای اصلاح‌شده ژنتیکی» منتشر شد

دیدارنیوز: کتاب «غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی (بررسی استدلال‌های اخلاقی موافقان و مخالفان)» به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.

به نقل از رسانه مؤسسه بوستان کتاب، کتاب «غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی (بررسی استدلال‌های اخلاقی موافقان و مخالفان)» اثر مریم السادات رضوی در ۱۷۶ صفحه در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

اخلاقی بودن یا نبودن تغییر ژنتیکی در غذا از موضوعات مطرح در اخلاق کاربردی است. غذا از نیاز‌های اولیه و حیاتی انسان است، اما امروزه با تغییرات زیست محیطی و اقلیمی، کمبود منابع اولیه، افزایش جمعیت و نیز پیشرفت‌های چشمگیر علمی و مهم‌تر از همه، محوریت سرمایه‌داری و اصالت سود، دستخوش تغییراتی مانند دست‌کاری ژنتیکی شده است که از منظر صاحب نظران اخلاق کاربردی در خور تحمل است.

نویسنده در اثر پیش رو استدلال‌های موافقان و مخالفان استفاده از فناوری اصلاح ژنتیکی در غذا را صورت‌بندی کرده و نگرش اخلاق اسلامی را درباره اصلاح ژنتیکی مواد غذایی توضیح داده است.

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «مباحث مقدماتی» به بیان مفهوم‌شناسی و تاریخچه این مبحث اختصاص دارد.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «بررسی و نقد استدلال‌های موافقان» اصل سود رساندن و استدلال‌های موافقان شامل حل مشکل گرسنگی جهانی، بالا رفتن کیفیت مواد غذایی، استدلال سودرسانی به کشاورزان و استدلال تسخیر را به رشته تحریر درآورده است.

«بررسی و نقد دلایل مخالفان» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن دلایل الهیاتی از جمله بازی در نقش خدا، عبور از مرز‌های گونه، نقض ارزش ذاتی گیاهان و حیوانات و تغییر در مخلوقات الهی تشریح شده و زیان بار بودن تولید غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی شامل زیان‌های تولید غذا‌های اصلاح شده ژنتیکی برای سلامت انسان‌ها، محیط زیست و امنیت ملی کشور‌ها مورد تأکید قرار گرفته است.

علاقمندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www. bustaneketab. ir مراجعه کنند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان