تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
با حضور وزرای اقتصاد و ورزش برگزار شد

مراسم رسمی واگذاری پرسپولیس و استقلال؛ هواداران حالش را ببرند!

امروز چهارشنبه (۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) مراسم رسمی واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به خریداران برگزار شد.

کد خبر: ۱۶۴۳۵۶
۱۱:۲۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳

مراسم رسمی واگذاری پرسپولیس و استقلال آغاز شد

دیدارنیوز: دقایقی قبل، مراسم رسمی واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به خریداران برگزار شد.

مالکیت سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال امروز (چهارشنبه) طی مراسمی در وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان و همچنین مدیران عامل دو باشگاه و پیشکسوتان ورزشی به طور رسمی به خریداران واگذار می‌شود.

در این مراسم که با حضور رسانه‌های گروهی برگزار شده، پس از اعلام نتایج مزایده این دو باشگاه، قرارداد واگذاری شرکت‌های استقلال و پرسپولیس منعقد می‌شود.

استقبال قابل توجه رسانه‌ها از مراسم واگذاری استقلال و پرسپولیس از نکات قابل توجه این رخداد است.

همچنین این مراسم قرار بود ساعت ۱۰:۳۰ آغاز شود، اما با حدود ۳۰ دقیقه تاخیر شروع شد. خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال پس از حدود ۲۰ سال که زمزمه واگذاری سرخابی‌ها به گوش رسید، انجام شد.

وزیر ورزش و جوانان امروز را بهترین روز ورزش کشور دانست و گفت: مردم با خوشحالی استقلال و پرسپولیس خوشحال هستند و با ناراحتی این‌ها در سیر تغییر و تحول آن‌ها ناراحت شدند. وی افزود: اگر تاکیدات و همراهی رییس جمهور نمی‌بود شاید این اتفاق بزرگ امروز رخ نمی‌داد.

کیومرث هاشمی اظهار امیدواری کرد که استرس هواداران از این پس کمتر شود و با بازی‌های خوبی که استقلال و پرسپولیس انجام می‌دهند، هواداران حالش را ببرند!

همچنین سرپرست سازمان خصوصی سازی در این مراسم اظهار کرد که پس از هشت بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام، همراه و همه جانبه با همه ارکانی که به نوعی نقش و سهمی در این واگذاری داشتند در یک بازه زمانی اندک کمتر از دو ماه به ثمر رسید.

به گفته بازیان، با همت دولت، وزیر اقتصاد و ورزش این اتفاق به میمنت شکل گرفت. در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد این دو باشگاه به مردم واگذار شده بود که اگر این اقدام نبود امروز شاید توفیق واگذاری سهام این دو باشگاه را به این زودی نداشتیم اماپنجم اردیبهشت، روز واگذاری استقلال و پرسپولیس به عنوان یک روز تاریخی ثبت می‌شود و امید است سرآغاز دوره شکوفایی، پیشرفت و نقطه عطفی در جهت شکوفایی بیشتر ورزش فوتبال و فعالیت‌های این دو باشگاه قرار بگیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی