تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
تنش میان آمریکا و اسرائیل بالا رفته است

انتقاد شدید بایدن؛ سیاست نتانیاهو اشتباه است

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، سیاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در غزه را «اشتباه» خواند و از تل‌آویو خواست تا برقراری آتش‌بس را بپذیرد.

کد خبر: ۱۶۳۷۴۸
۱۲:۲۱ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳

بایدن: سیاست نتانیاهو اشتباه است

دیدارنیوز: جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، روز سه‌شنبه ۲۱ فروردین در مصاحبه‌ای سیاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در غزه را «اشتباه» خواند و از تل‌آویو خواست تا برقراری آتش‌بس را بپذیرد.

به نقل از العربیه، این اظهارات بایدن به عنوان یکی از شدیدترین انتقادات او از نتانیاهو از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون مطرح شده است.

افزایش شمار قربانیان غیرنظامی در غزه به دلیل جنگ و شرایط دشوار این باریکه محاصره شده، تنش واشینگتن و تل‌آویو را افزایش داده است.

بایدن در پاسخ به سوالی درباره نحوه مدیریت نتانیاهو در جنگ گفت: «فکر می‌کنم سیاست نتانیاهو در غزه اشتباه است، من با رویکرد او موافق نیستم».

بایدن در این مصاحبه گفت که کشته‌شدن هفت امدادگر در هفته گذشته در حمله اسرائیل به غزه «وحشتناک» بود.

وی افزود: «خواستار آن هستم که از اسرائیلی‌ها بخواهیم آتش‌بس را بپذیرند و طی شش یا هشت هفته آینده اجازه دهند که غذا و دارو به صورت کامل وارد غزه شود».

اظهارات بایدن درباره آتش‌بس نشان دهنده تغییری جدی رویکرد رئیس جمهوری ایالات متحده نسبت به اظهارات قبلی اوست که گفته بود، بار مسئولیت موافقت با آتش‌بس و توافق برای آزادی زندانیان بر دوش حماس است.

بایدن همچنین فشار بر اسرائیل برای اجازه ورود کمک‌های بیشتر به نوار غزه را تشدید کرده است.

او افزود: «بهانه‌ای برای عدم تامین مایحتاج غذایی و دارویی غیرنظامیان در غزه وجود ندارد».

این مصاحبه تغییر عمده سیاست بایدن در قبال تل‌آویو را پس از کشته‌شدن امدادگران «آشپزخانه مرکزی جهانی» توسط اسرائیل در غزه نشان داد.

واشنگتن تهدید به تغییر سیاست خود کرد

در همین حال جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، روز سه‌شنبه گفت که واشینگتن سیاست خود را در قبال اسرائیل تغییر خواهد داد، مگر اینکه تل‌آویو سیاست خود در غزه را تغییر دهد.

سالیوان به تلویزیون العربیه گفت: «اگر سیاست اسرائیل به صورت دائمی تغییر نکند، سیاست ما تغییر خواهد کرد».

او افزود: «ما از اسرائیل انتظار داریم که اقدامات بیشتری برای کاهش رنج غیرنظامیان غزه انجام دهد».

در همین رابطه، کاخ سفید اعلام کرد که مذاکرات مستقیم مقامات اسرائیلی و آمریکایی درباره عملیات برنامه‌ریزی شده در شهر رفح در غزه ظرف دو هفته آینده برگزار خواهد شد.

موضع حماس دلگرم کننده نیست

سالیوان همچنین اظهار داشت که موضع حماس درباره پیشنهادی که شامل آتش‌بس در غزه و مبادله اسیران می‌شود، «دلگرم کننده» نیست.

وی گفت: «بیانیه‌های علنی حماس را دیده‌ایم و می‌توان گفت کمتر دلگرم کننده هستند».

سالیوان گفت که صبح سه‌شنبه با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر قطر گفتگو کرد، اما وزیر قطری گفت که هنوز پاسخی از حماس دریافت نکرده است.

به گفته سالیوان، این پیشنهاد طی یک نشست «ماراتنی» که روز یکشنبه در قاهره با حضور نمایندگان دولت اسرائیل و حماس از طریق میانجی‌های مصری، آمریکایی و قطری برگزار شد، به حماس ارائه شد.

سالیوان افزود: «من از میانجی قطری خواستم تا در اسرع وقت برای دریافت پاسخ از حماس تلاش کند و هر زمان که اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آوردیم، بلافاصله به شما اطلاع خواهیم داد».

سالیوان تاکید کرد: «زمان امضای این توافق آتش‌بس فرا رسیده است. ما آماده‌ایم، فکر می‌کنم اسرائیل نیز آماده است. من فکر می‌کنم حماس باید پای میز مذاکره بیاید و به نوبه خود برای آن آماده باشد».

حماس روز سه‌شنبه اعلام کرد با تمام مسئولیت‌های ملی در حال بررسی پیشنهاد ارائه‌شده است و پس از تکمیل بررسی آن، میانجی‌گران را از پاسخ خود مطلع خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر