تیتر امروز

سانحه هوایی ورزقان؛ عزای عمومی در ترکیه، آمریکا تسلیت گفت/ عزاداری در مشهد +ویدیو
سقوط دردناک بالگرد ابراهیم رئیسی در آذربایجان شرقی (بروزرسانی می‌شود)

سانحه هوایی ورزقان؛ عزای عمومی در ترکیه، آمریکا تسلیت گفت/ عزاداری در مشهد +ویدیو

روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه، بالگرد حامل ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و حسین امیرعبداللهیان، وزیرخارجه در آذربایجان شرقی دچار سانحه شد و صبح روز دوشنبه رئیس جمعیت هلال احمر از پیدا شدن لاشه بالگرد...
ابراهیم رئیسی تلاش می‌کرد دولتی فراجناحی باشد/امیرعبداللهیان «شهید قدس» است
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «کنعانی‌مقدم» واقعه شهادت رییس‌جمهوری و هیات همراه را بررسی می‌کند:

ابراهیم رئیسی تلاش می‌کرد دولتی فراجناحی باشد/امیرعبداللهیان «شهید قدس» است

یکی از سیاستمداران در گفت‌وگو با دیدار معتقد است که رییسی با جمع کردن منتقدان و موافقان زیر یک سقف تلاش می‌کرد فراجناحی باشد.
اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد(قسمت اول)
از چشم جهان (۱۵۰)

اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد(قسمت اول)

تازه‌ترین بسته حمایتی در حوزه امنیت ملی آمریکا در قبال اوکراین، که در آوریل امسال تصویب شد، به دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اجازه می‌دهد، برای ادامه حمایت از اوکراین علیه تجاوز روسیه، به تولید...

صوفی: نوع مخالفت با FATF همانی است که با برجام می‌شد

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: مبنای مخالفت‌هایی که این روزها با موضوع‌های بین‌المللی صورت می‌گیرد منطق یا علتی که در آن عقل باشد، نیست؛ نوع مخالفت با FATF همانی است که با برجام می‌شد.

کد خبر: ۱۶۳۲۱
۰۸:۳۶ - ۲۱ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی صوفی ‌در ارتباط با ضرورت توجه به منافع ملی در تصمیمات کلان اظهار کرد: همان‌ها که با مذاکرات هسته‌ای و برجام مخالف بودند امروز هم با پیمان‌نامه‌های جدید مخالفت می‌کنند. این مخالفت‌ها از جنس همان مخالفت‌هایی است که در مجلس گذشته با دولت اول روحانی صورت می گرفت.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: عده‌ای بر این باور هستند که اساسا تحت نظامات بین‌المللی نباید حرکت کرد. مخالفان برای خود ذهنیتی دارند که تدوین شده هم نیست؛ ذهنیتی نیست که مردم با آن آشنا یا برای کارشناسان قابل قبول باشد. هرچه هست در ذهن خودشان هست و همان را اصل می‌دانند و هرچه خلاف آن باشد را خیانت می‌دانند و با آن مخالف هستند؛ این در حالی است که هیچ منطقی را هم برای خدمت یا خیانت در این حوزه ارائه نمی کنند.

صوفی تصریح کرد: اینگونه مخالفت‌ها پایه و اساس ندارد. اگر خودشان را ولایی می‌دانند که رهبری این موضوع را مشخص کردند.

وی ادامه داد: آن‌ها باید منطق‌شان را ارائه دهند. در یک معاده بین المللی که همه کشورها به جز کره شمالی به آن تن دادند چرا نباید ایران حضور داشته باشد؟ ما چه سنخیتی با کره شمالی داریم که ما هم این دیوار آهنینی که کره شمالی به دور خود کشیده را داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اساسا وضعیت ما متفاوت است و در کشور ما دموکراسی حاکم است. هر پیمانی دو طرف است . یکسری تعهدات به عهده یک طرف قرار می گیرد و طرفین نسبت به هم تعهداتی دارند. ممکن است اختلاف هایی هم ایجاد شود که مرجع ذی صلاح برای حل اختلاف وجود دارد. ما هم تابع خیلی ار تعهدات بین‌المللی هستیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی