تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

صوفی: نوع مخالفت با FATF همانی است که با برجام می‌شد

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: مبنای مخالفت‌هایی که این روزها با موضوع‌های بین‌المللی صورت می‌گیرد منطق یا علتی که در آن عقل باشد، نیست؛ نوع مخالفت با FATF همانی است که با برجام می‌شد.

کد خبر: ۱۶۳۲۱
۰۸:۳۶ - ۲۱ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی صوفی ‌در ارتباط با ضرورت توجه به منافع ملی در تصمیمات کلان اظهار کرد: همان‌ها که با مذاکرات هسته‌ای و برجام مخالف بودند امروز هم با پیمان‌نامه‌های جدید مخالفت می‌کنند. این مخالفت‌ها از جنس همان مخالفت‌هایی است که در مجلس گذشته با دولت اول روحانی صورت می گرفت.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: عده‌ای بر این باور هستند که اساسا تحت نظامات بین‌المللی نباید حرکت کرد. مخالفان برای خود ذهنیتی دارند که تدوین شده هم نیست؛ ذهنیتی نیست که مردم با آن آشنا یا برای کارشناسان قابل قبول باشد. هرچه هست در ذهن خودشان هست و همان را اصل می‌دانند و هرچه خلاف آن باشد را خیانت می‌دانند و با آن مخالف هستند؛ این در حالی است که هیچ منطقی را هم برای خدمت یا خیانت در این حوزه ارائه نمی کنند.

صوفی تصریح کرد: اینگونه مخالفت‌ها پایه و اساس ندارد. اگر خودشان را ولایی می‌دانند که رهبری این موضوع را مشخص کردند.

وی ادامه داد: آن‌ها باید منطق‌شان را ارائه دهند. در یک معاده بین المللی که همه کشورها به جز کره شمالی به آن تن دادند چرا نباید ایران حضور داشته باشد؟ ما چه سنخیتی با کره شمالی داریم که ما هم این دیوار آهنینی که کره شمالی به دور خود کشیده را داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اساسا وضعیت ما متفاوت است و در کشور ما دموکراسی حاکم است. هر پیمانی دو طرف است . یکسری تعهدات به عهده یک طرف قرار می گیرد و طرفین نسبت به هم تعهداتی دارند. ممکن است اختلاف هایی هم ایجاد شود که مرجع ذی صلاح برای حل اختلاف وجود دارد. ما هم تابع خیلی ار تعهدات بین‌المللی هستیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها