تیتر امروز

جنگی فراگیر یا توافق آتش‌بس/ تصویب بودجه ۱۴۰۴ و سیل اعتراضات/ آزادی ریجستری گوشی‌های آیفون
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

جنگی فراگیر یا توافق آتش‌بس/ تصویب بودجه ۱۴۰۴ و سیل اعتراضات/ آزادی ریجستری گوشی‌های آیفون

این چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بخارایی:در قرن ۲۱، جنگ برای نجنگیدن است/ متولی: آقای بخارایی! شما باید موضع تان را صریحا اعلام کنید
گزارش اختصاصی دیدار از مناظره ای در دانشگاه امام صادق

بخارایی:در قرن ۲۱، جنگ برای نجنگیدن است/ متولی: آقای بخارایی! شما باید موضع تان را صریحا اعلام کنید

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق، مناظره‌ای را با عنوان «نزاع ایران و اسرائیل تا کجا باید ادامه داشته باشد؟» با حضور سید علی متولی، دکترای علوم سیاسی و مدیر موسسه علم و سیاست اشراق و احمد بخارایی...
روزهای پایانی سال از راه رسید

فعالیت مدارس تا چه‌‌ روزی ادامه دارد؟

حمید طریفی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که مدارس کشور تا ۲۸ اسفند به فعالیت خود ادامه می‌دهند و معلمان باید در مدارس حضور داشته باشند.

کد خبر: ۱۶۲۴۶۸
۱۲:۰۷ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

فعالیت مدارس تا چه‌‌زمانی ادامه دارد؟

دیدارنیوز: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره آزمون استخدام آموزگاری گفت: نتایج اولیه آزمون بین ۱۴ تا ۲۰ فروردین اعلام و تا ۲۸ اردیبهشت مرحله ارزیابی تکمیلی هم تمام می‌شود.

حمید طریفی در نشست امروز با بیان اینکه مدارس کشور تا ۲۸ اسفند به فعالیت خود ادامه می‌دهند و معلمان باید در مدارس حضور داشته باشند، گفت امسال مانند سال‌های گذشته پیک نوروزی نداریم و هیچ تکلیفی بگونه یکسان از ستاد به مدارس ابلاغ نمی‌شود و مدارس می‌توانند بجای تکالیف نوشتاری تکالیف مهارتی را جایگزین کنند.

وی با بیان اینکه ما معاونت ابتدایی را نظام آموزش ابتدایی می‌بینیم که ماموریت آن ارتقای نظام علم و فناوری در کشور است، گفت: جایگاه، اهمیت، ضرورت و توجه به این نظام را باید احیا کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه یک برنامه تحولی اساسی را با همکاری سایر معاونت‌ها دنبال خواهیم کرد، افزود: نگاه ما یک نگاه سیستمی است تا عناصر و ذی‌نفعان را در محیط پیرامون نظام آموزشی کشور درگیر کنیم.

طریفی در موضوع بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی را از جمله موضوعاتی دانست که دستگاه‌های دیگر برای رفع آن باید همکاری کنند.

معاون آموزش ابتدایی افزود: سه حوزه را به عنوان موضوع فعالیت تعیین شده که شامل موضوعات کارکردی و مهارتی است و مدارس و معلمان ما می‌توانند بجای تکالیف نوشتاری از این فعالیت‌ها استفاده کنند.

طریفی گفت: فرصت‌های متنوع یادگیری یکی از موضوعاتی است که ذیل آن همراستا با ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین، دانش‌آموزان می‌توانند در قالب متن یا ویدئو تولید محتوای خود را برای مدارس ارسال کنند. ممکن است دانش‌آموزان در مراسم‌های ماه رمضان شرکت کنند، یا یک فعالیت ورزشی و ... انجام می‌دهند که خود به عنوان فعالیت مهارتی به شمار می‌رود.

وی نوروز و داستان را موضوع دوم عنوان کرد که طی آن دانش‌آموزان می‌توانند داستان‌خوانی و داستان‌گویی کنند.

معاون آموزش ابتدایی موضوع سوم را که به عنوان فعالیت نوروزی به شمار می‌رود را دوستی با محیط زیست نام دارد نام برد که در همین راستا دانش آموزان فعالیت‌های زیست‌محیطی را می‌توانند به مدارس ارسال کنند.

اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی آموزگاری؛ ۱۴ تا ۲۰ فروردین

طریفی درباره آزمون استخدامی آموزگاری گفت: حدود ۶۳۶ هزار داوطلب در این آزمون شرکت کردند که ۲۸ هزار نفر را به عنوان آموزگار ابتدایی جذب می‌کنیم و ۱۱۶۸ نفر آموزگار استثنایی هستند. نتایج اولیه آزمون بین ۱۴ تا ۲۰ فروردین اعلام می‌شود و تا ۲۸ اردیبهشت مرحله ارزیابی تکمیلی هم تمام می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی به فعالیت‌های فعالیت‌های اخیر این معاونت اشاره کرد و گفت: در طرح شهید همت تا کنون ۱۸۰ هزار معلم آموزش دیده اند که این طرح برای توانمندسازی معلمان در حال انجام است

طریفی با بیان اینکه از سال گذشته به صورت آزمایشی ۸ هزار مدرسه با اجرای برنامه زبان‌آموزی دانش‌آموزان تحت پوشش قرار داده شدند، افزود: بسته‌های زبان‌آموزی طراحی شده تا سواد خواندن و تقویت مهارت‌های زبانی دانش‌آموزان و تقویت زبان و ادبیات فارسی به عنوان زبان معیار آموزش در بین دانش آموزان ارتقا یابد.

طریفی به جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی اشاره کرد و گفت: این موضوع در برنامه دوم توسعه تبصره ۶۲، مطرح شد و در برنامه‌های توسعه به آن پرداخته شده است و حالاهم در برنامه هفتم توسعه به این موضوع پرداخته شده است.

وی با اشاره به تکالیف وزارت آموزش و پرورش در این موضوع اشاره کرد و گفت: آیین‌نامه‌ای با عنوان انسداد مبادی بی‌سوادی و جذب بازماندگان از تحصیل تنظیم شده تا در راستای ماموریت و تکلیفی که داریم پیش‌دستی کرده باشیم.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه توسعه مدارس استثنایی، مدارس عشایری، هزینه‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزان، مدارس روستامرکزی در قالب این آیین‌نامه است و تدوین می‌شود، ادامه داد: پیش‌نویس این آیین‌نامه آماده شده و به زودی نهایی خواهد شد.

وی ادامه داد: پوشش تحصیلی واقعی دوره ابتدایی در کشور ۹۸ درصد است و علت ۱۰۰ درصدی نبودن آن این است که دانش‌آموزان یا در وقت مناسب در مدرسه ثبت‌نام نمی‌کنند یا بازمانده از تحصیل شناخته می‌شوند یا دانش‌آموزان به خارج از کشور می‌روند و حتی برخی به خاطر معلولیت شدید به سازمان آموزش و پرورش استثنایی هم نمی‌توانند مراجعه کنند و برخی از خانواده‌ها دانش‌آموزان خود را به خاطر بیماری یکسال با به مدرسه بفرستند.

وی با بیان اینکه ۱۹۶ هزار کودک در سن ۶ تا ۱۱ سالگی به دلایل متعدد در مدرسه ثبت‌نام نکرده‌اند، گفت: ما شرایط تحصیل افراد را در قالب طرح شهید محمودوند با مراجعه به در خانه بررسی کردیم.

او به مهاجرت حدود ۹ و ۴۰۰ نفر به خارج از کشور اشاره کرد که این تعداد جز بازماندگان از تحصیل نیستند یا کودکی فوت شده، اما در سامانه ثبت احوال به‌روزرسانی نشده و بازمانده از تحصیل اعلام می‌شود. برخی مشکل تاریخ تولد دارند که ثبت احوال باید پیگیری انجام بدهد.

طریفی با بیان اینکه ۷۰ هزار نفر از ۱۹۶ هزار دانش آموز تعیین تکلیف شده که علت بازماندگی از تحصیلشان چه بوده است، گفت: حدود ۴۳۲ نفر اشتغال به کار دارند یعنی کودک کار شده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی