تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

رئیس اتاق اصناف ایران: با سه‌شنبه بازار و جمعه‌بازارها مخالفیم، تعطیل‌شان کنید

رئیس اتاق اصناف ایران اعلام کرد: اگر بازارچه‌های محلی بر اساس نیاز مردم و مطابق ماده ۱۶ قانون بهبود محیط کسب و کار باشد، مشکلی ندارد، اما با بازار‌هایی مانند سه‌شنبه‌بازار‌ها و جمعه‌بازار‌ها مخالفیم و باید تعطیل شوند.

کد خبر: ۱۶۲۳۰
۱۴:۱۴ - ۱۹ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی فاضلی اظهار کرد: اگر بازارچه‌های محلی بر اساس نیاز مردم باشد و آنچه در ماده 16 قانون بهبود محیط کسب و کار باشد، در آن رعایت شود، مشکلی ندارد، چراکه این قانون صراحتا اعلام می‌کند که تولیدکنندگان کوچکی که محیطی برای عرضه تولیدات‌شان ندارند یا تولیدکنندگان خانگی یا تولیدکنندگان کشاورزی که نمی‌توانند محصولات‌شان را به صورت مستقیم به دست مردم برسانند، باید این فضا در قالب بازارچه‌های محلی در اختیارشان قرار بگیرد و وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها مکلفند که این فضا را برای آن‌ها فراهم کنند.

وی افزود: اگر راه‌اندازی و توسعه بازارچه‌های محلی بر این اساس و مطابق با این قانون باشد، پسندیده است و قانون هم به آن اشاره کرده است اما اگر بازارهای محلی مانند بازار روز و شب، به‌نام سه‌شنبه‌بازارها و جمعه‌بازارها و ... باشد، با آن مخالفیم. چراکه بنگاه‌های کوچک و بزرگ اقتصادی وجود دارد و راه‌اندازی این‌گونه بازارهای محلی با اقتصاد آن‌ها همخوانی ندارد.

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: از سوی دیگر هیچ کنترل نظارتی در عرضه کالا و خدمات از سوی این بازارهای محلی نمی‌شود و هیچ دستگاه نظارتی نیز این وظیفه را برعهده نمی‌گیرد. بنابراین بازارهای محلی از حیث کیفیت و قیمت، برای اقتصاد کشور مفید نیستند و باید تعطیل شوند. چراکه این همه بنگاه صنفی در کشور داریم و با اقتصاد آن‌ها و اقتصاد کشور همخوانی ندارد.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها