تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
فلاحی، نماینده همدان از انتخابات ۱۱ اسفند می‌گوید

نماینده مجلس: پروژه دشمن شکست خورد

باوجود بحث‌های فراوان درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفندماه، احمد حسین فلاحی، نماینده همدان در مجلس گفته پروژه دشمن در خصوص تحریم انتخابات شکست خورده و مردم باوجود تمام مشکلات اقتصادی از نظام‌شان کوتاه نمی‌آیند.

کد خبر: ۱۶۲۱۹۷
۱۳:۳۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲

نماینده مجلس: پروژه دشمن شکست خورد

دیدارنیوز: نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم با وجود تمام فشار‌ها و مشکلات اقتصادی از نظام‌شان کوتاه نمی‌آیند.

احمد حسین فلاحی، با اشاره به مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفند اظهار کرد: مشارکت گسترده مردم در انتخابات و قبل از آن ۲۲ بهمن به دشمنان ثابت کرد که مردم پای کار نظام‌شان هستند و با وجود تمام فشار‌ها و مشکلات اقتصادی از نظام‌شان کوتاه نمی‌آیند.

وی با تاکید بر شکست پروژه دشمن در خصوص تحریم انتخابات از سوی مردم، گفت: با وجود همه اقدامات دشمن و تلاش آن‌ها برای تشویق مردم به تحریم انتخابات، مردم باز پای صندوق‌های رای آمدند و آرای خود را به صندوق‌ها ریختند و یک بار دیگر با مشارکت‌شان پایبندی خود را به نظام ثابت کردند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه «همیشه مشارکت در کشور ما بالا بوده است، اما دشمن انتظار داشت که در انتخابات ۱۱ اسفند مشارکت پائین‌تر باشد»، عنوان کرد: در کشور‌های مدعی لیبرال نظیر فرانسه، آلمان و آمریکا مشارکت بسیار پائین، اما همیشه مشارکت در انتخابات‌های جمهوری اسلامی ایران بالا بوده و این اتفاق نیز با وجود تاکید دشمنان رخ داده است. امیدواریم که همچنان این روند ادامه پیدا کند و نظام سربلندتر از همیشه به مسیر خود ادامه دهد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد