تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

قالیباف: با انتخابات شایسته می‌توانیم تغییر ایجاد کنیم

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه تنها پنجره تقویت نقاط قوت و حذف نقاط ضعف شرکت در انتخابات است، گفت: ما با یک انتخابات شایسته می‌توانیم تغییر ایجاد کنیم و مسیر کارآمدی نظام در ابعاد مختلف را رقم بزنیم.

کد خبر: ۱۶۲۰۵۷
۱۳:۱۶ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲

قالیباف

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت مشارکت در انتخابات گفت: کشور دارای نقاط قوت و ضعفی است که تنها پنجره برای تقویت نقاط قوت، حذف نقاط ضعف و ایجاد تحول، پنجره انتخابات است.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز جمعه، ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ پس از حضور در پای صندوق رأی و شرکت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان در تکیه‌گاه آقا مرتضی علی (ع) محله هرندی و انجام فرایند انداختن آرای خود به صندوق در جمع خبرنگاران گفت: همانطور که بار‌ها بر این موضوع تأکید کرده ایم، شرکت در انتخابات و مشارکت در انتخابات تضمین امنیت ملی ما و حفظ منافع ملی کشور است.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: اگر در زمان دفاع مقدس و در آن شرایط سخت، رزمندگان در میدان‌های نبرد با خون خود از کشور و انقلاب اسلامی دفاع کردند، بدون شک امروز هر رأیی که در صندوق رأی ریخته می‌شود به نوعی جایگزین همان مجاهدت‌های روز‌های دفاع مقدس است.

وی در ادامه با اشاره به نکته دیگری که حضور پای صندوق رأی را واجب می‌کند، اظهار داشت: نکته دوم که ضرورت مشارکت را برای همه ما به عنوان یکایکی ایرانیان تکلیف می‌کند این است که ما حتما نقاط قوت و ضعفی داریم از این رو باید بدانیم برای ایجاد تحول، تقویت نقاط قوت، حذف نقاط ضعف و حل مشکلاتی که امروز در جامعه می‌بینیم و از آن رنج می‌بریم، تنها پنجره‌ای که می‌تواند این تحول را ایجاد کند، انتخابات است.

رئیس قوه مقننه در پایان تأکید کرد: ما با یک انتخابات شایسته می‌توانیم تغییر ایجاد کنیم و مسیر کارآمدی نظام در ابعاد مختلف را رقم بزنیم که ان‌شاءالله منجر به تقویت نظام اسلامی، حل مشکلات مردم و پیشرفت ایران عزیز ما باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر