تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
احساس کردم اتفاق بدی در حوزه حقوق مردم در حال رخ دادن است

واکنش دستیار رئیسی به ماجرای «کوروش کمپانی»؛ قوه قضائیه به نامه هشدارم پاسخ نداد

«سکینه سادات پاد» دستیار رئیس جمهور و مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ریاست جمهوری گفت: قوه قضائیه به نامه هشدارم درباره کوروش کمپانی پاسخی نداد.

کد خبر: ۱۶۱۵۵۱
۰۹:۰۴ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

واکنش دستیار رئیسی به ماجرای «کوروش کمپانی»؛ قوه قضائیه به نامه هشدارم پاسخ نداد

دیدارنیوز: دستیار رئیس جمهور و مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ریاست جمهوری گفت: در ۱۶ دی ماه نامه مستند و مستدلی خدمت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ارسال کردم و از آن‌ها خواهش کردم به موضوع کوروش کمپانی و یکی دیگر از توزیع کنندگان گوشی ورود کنند، پاسخی به بنده ندادند لابد خودشان پاسخ دارند باید ببینیم چه پاسخی می‌دهند.

«سکینه سادات پاد» دستیار رئیس جمهور و مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ریاست جمهوری، در مورد توئیت اخیرش که مدعی شده بود در مورد کوروش کمپانی و یکی دیگر از توزیع کنندگان گوشی ماه پیش به قوه قضائیه هشدار داده بود در پاسخ به این سوال که نام کمپانی دیگر چیست، گفت: نمی‌توانم اسم کمپانی دیگر را بیاورم. من وظیفه ندارم برند را الان اعلام کنم، یعنی صلاحیت این موضوع را ندارم، چون هنوز بررسی نشده است.

مطلب مرتبط:

اینجا رویا می‌فروختند/ وکیل پایه یک دادگستری: بحران فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ریشه ماجرای "کوروش کمپانی" است

وی افزود: من وکیل دادگستری بوده ام بر اساس رصدی که کردم و دریافت و فهم خودم از حقوق و آنچه دارد اتفاق می‌افتد بر اساس قوانین احساس کردم اتفاق بدی در حوزه حقوق مردم در حال رخ دادن است و احتمالا شاهد نقض وسیع حقوق طیف زیادی از هم‌وطنان مان باشیم؛ لذا من در ۱۶ دی ماه نامه مستند و مستدلی خدمت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ارسال کردم و از آن‌ها خواهش کردم ورود کنند، پاسخی به بنده ندادند لابد خودشان پاسخ دارند باید ببینیم چه پاسخی می‌دهند.

مسئول «پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی» نهاد ریاست جمهوری یادآور شد: از باب مدعی العمومی، قوه قضائیه در هر جایی که حس کند حق مردم دارد تضییع می‌شود حتما باید همه تلاش خود را بکند. متاسفانه شنیدم آن فرد (مسئول کوروش کمپانی) فرار کرد. قاعدتا آدم زرنگی بوده و و روش کلاهبرداری او ماهرانه و با زرنگی بوده است. ولی کلاهبرداری او قابل لمس بود و چیزی نبود که نیاز به کشف خاصی داشته باشد شاید هر حقوقدانی و حتی خود مردم در شرایط کنونی متوجه این موضوع می‌شوند، اما وضعیت مردم طوری است که به هر حال می‌خواهند یک مقداری شرایط زندگی خود را به لحاظ معیشتی ارتقا دهند برای همین به عرصه‌های خطرناک ورود پیدا می‌کنند.

پرونده چای دبش

پاد در پاسخ به این سوال که آیا در مورد چای دبش هم این رویه را انجام دادید که به مدیران دولت هشدار بدهید و آیا مشخصا در این خصوص دولت مدیری را برکنار یا به قوه قضائیه معرفی کرده است، گفت: من دولت نیستم، من در قسمتی هستم که مربوط به خود رئیس جمهور است. من دستیار رئیس جمهور هستم لذا این سوال را شما از خود دولت و از متولی امر، سخنگوی دولت یا بقیه متولیان بپرسید.

وی ادامه داد: قاعدتا آنچه از سوی سخنگوی اعلام شد گفتند ما با افرادی برخورد کردیم و خود دولت مدعی است که خودش گزارش اولیه را داده است.

پاد تاکید کرد: فقط این را می‌دانم که مردم ایران هم در این موضوع حتما این اعتماد را به شخص رئیس‌جمهور دارند، چون زمانیکه در قوه قضائیه هم بود ایشان بی رحمانه با فساد مبارزه می‌کرد و حقیقتا الان هم این مساله جزو خطوط قرمزش است و در مبارزه با فساد الحمدلله هیچگونه مصلحتی ندارد؛ چون خودش کاملا یک فرد پاکدستی است که امتحان پس داده و این را با قاطعیت می‌توانم در مورد رئیس جمهور بگویم مردم ایران هم در خصوص مبارزه طولانی ایشان با فساد احتمالا با من هم عقیده باشند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير