تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
در گفتگوی اختصاصی با دیدار مطرح شد

زیباکلام: گفتم بمب‌گذاری نه کار جمهوری اسلامی است، نه آمریکا و اسرائیل

صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی کشورمان درباره اعلام جرم دادستان علیه او درخصوص اظهاراتش در مورد اسرائیل پس از حادثه تروریستی کرمان به دیدار می‌گوید که آن بمب گذاری نه کار جمهوری اسلامی می‌توانسته باشد و نه متقابلا کار آمریکا و اسرائیل.

کد خبر: ۱۶۰۷۹۷
۲۳:۰۲ - ۱۶ دی ۱۴۰۲

زیباکلام

دیدارنیوز _ سرویس سیاسی: پس از اعلام جرم دادستان علیه صادق زیباکلام بواسطه اظهاراتش در مورد اسرائیل، این استاد علوم سیاسی در گفتگوی اختصاصی با دیدار توضیحاتی درباره اظهارات خود بیان کرد.

صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی پیرامون این اعلام جرم اظهار داشت که پس از حادثه تروریستی کرمان، تلویزیون آمریکا با ایشان و دکتر سعید قاسمی نژاد که مقیم آمریکا هستند یک گفتگوی نیم ساعته انجام می‌دهد.

زیباکلام در این باره به دیدارنیوز گفت: من در بخشی از عرایضم گفتم آن بمب گذاری نه آنگونه که بسیاری از مخالفین نظام در فضای مجازی انگشت اتهام را بسمت جمهوری اسلامی نشانه رفته‌اند، نه کار جمهوری اسلامی می‌توانسته باشد و نه متقابلا کار آمریکا و اسرائیل که جمهوری اسلامی می‌گوید. اسرائیلی‌ها در عملیات تروریستی در کشور‌های دیگر فله‌ای دست به کشتار نمی‌زنند و هدف را فقط نشانه می‌روند. البته کشتار مردم غزه با هیچ اصول اخلاقی و انسانی مطابقت ندارد.

این استاد علوم سیاسی در ادامه اظهار داشت: در مورد ایران هم گفتم، همه آنچه که مخالفین نظام می‌گویند که کار خود ایران بوده، براساس بغض و کینه‌شان است و نه از روی منطق و دلیل. ایران چه نفعی داشته که آن بمب گذاری را خواسته باشد انجام دهد. این‌ها عمده مطالب بنده در آن گفتگو بوده که باعث شکایت دادستان و حملات صدا و سیمای جمهوری اسلامی شده است.

مطلب مرتبط:

زیباکلام: دهه هشتادی‌ها ما را لعنت می‌کنند/ چه کسی از شما خواسته اسرائیل را نابود کنید/ اهواز آب ندارد، می‌خواهند یمن را درست کنند

زیباکلام: مقصر رویگردانی مردم در چند سال اخیر کل حاکمیت است/ هیچ نظامی با سرکوب دوام نمی‌آورد/ به جای انقلاب می‌گویند فتنه ۵۷

مراسم تشییع شهدای حادثه کرمان/ صحنه نزدیک از انفجار تروریستی +ویدیو

انفجار در مراسم سالگرد سردار سلیمانی/ ۹۵ کشته و ۲۱۱ مجروح/ مردم شمع روشن کردند+ویدیو

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۲:۵۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۸
0
1
مرد حسابی تمام دنیا دید وشنید چه گفتی باز هم دروغ میگویی؟
رو که نیست؟ دادگاه ومجازات!والسلام
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير