تیتر امروز

حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از سرایت خشونت به سراسر خاورمیانه
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از سرایت خشونت به سراسر خاورمیانه

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
شاخص کل ۲۰ هزار واحد رشد کرد

ریزش بورس متوقف شد

امروز (دوشنبه) از ابتدای معاملات تقاضای بالایی در بورس به چشم می‌خورد که این تقاضا تا انتهای معاملات ادامه یافت و شاخص‌های بورسی سبز رنگ بسته شدند.

کد خبر: ۱۵۷۸۳۰
۱۲:۵۶ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲

ریزش بورس متوقف شد

دیدارنیوز: شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۱.۰۳ درصدی به ۱ میلیون و ۹۸۱ هزار واحدی رسید.

نماد‌های فولاد، شستا و شپنا بیشترین تاثیر مثبت را بر روی شاخص کل گذاشتند و در تاثیرگذاران برتر نماد منفی‌ای حضور ندارد.

شاخص کل هم وزن نیز در پایان معاملات امروز رشد ۱.۶۹ درصدی را تجربه کرد. ارزش معاملات خرد بازار سهام نیز به ۴۳۰۰ میلیارد تومان رسید.

از این مقدار ۱۹۰۰میلیارد تومان متعلق به بورس، ۱۲۰۰میلیارد تومان متعلق به بازار فرابورس و ۱۱۰۰ میلیارد تومان متعلق به صندوق‌های سهامی بوده است.

حقیقی‌ها در پایان معاملات امروز ۱۶۴میلیارد تومان پول به بورس تزریق کردند.

سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز در پایان معاملات به ۲۷.۸ میلیون تومان و سرانه فروش آن‌ها به ۲۴.۴ میلیون رسید.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها