تیتر امروز

آیا بنزین گران می‌شود؟/ ترامپ در قاهره: با ایران کنار می‌آییم/ دیپلماسی یعنی پایان دادن به جنگ و خشونت/ اسرائیل دوباره به ایران حمله نمی‌کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا بنزین گران می‌شود؟/ ترامپ در قاهره: با ایران کنار می‌آییم/ دیپلماسی یعنی پایان دادن به جنگ و خشونت/ اسرائیل دوباره به ایران حمله نمی‌کند

این صد و بیست و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دلفی: توافق صلح غزه، حاوی موارد قابل توجه و تقدیری برای منافع ملت فلسطین است/ نرفتن به شرم‌الشیخ این پیام را می‌دهد که ایران با دنیا قهر بوده و حاضر به حرف زدن با آن نیست/ مثل همیشه باید ناظر بر توافقاتی باشیم که بخش عمده آن به ما مربوط است/ فرصت‌هایی را به سادگی از دست می‌دهیم که قرار نیست؛ تکرار شوند
در گفت و گوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: توافق صلح غزه، حاوی موارد قابل توجه و تقدیری برای منافع ملت فلسطین است/ نرفتن به شرم‌الشیخ این پیام را می‌دهد که ایران با دنیا قهر بوده و حاضر به حرف زدن با آن نیست/ مثل همیشه باید ناظر بر توافقاتی باشیم که بخش عمده آن به ما مربوط است/ فرصت‌هایی را به سادگی از دست می‌دهیم که قرار نیست؛ تکرار شوند

آتش‌بس در پی توافق صلح غزه در حال حاضر، منجر به این شده که مردم غزه از زیر بمباران بیرون بیایند و این مسئله به خودی خود، نکته مثبتی بوده و مردم این منطقه از کشته شدن روزانه خلاص شده‌اند. همچنین،...
مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات به بهانه بزرگداشت حافظ شیرازی

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته

در سومین برنامه از گپی‌نو به مناسبت بیستم مهرماه، بزرگداشت حافظ شیرازی به سراغ مسعود زنجانی پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات رفتیم تا با موضوع «حافظ به مثابه اندیشمند» با او به گفت‌و‌گو بنشینیم.
هانی‌زاده، رئیس انجمن شیرخشک توضیح داد

پشت پرده کمبود شیرخشک در بازار؛ «شرم آور است»

هانی تحویل‌زاده، رییس انجمن شیرخشک درباره کمبود شیرخشک در بازار گفت: هیچ کجای دنیا با کدملی، شیرخشک تحویل نمی‌دهند و حتی در فقیرترین کشور‌ها هم مردم به راحتی شیرخشک می‌خرند. اینکه کشور ما با این عزت و توانایی که ۵ تولید کننده دارد و می‌تواند ۱۱۸ میلیون شیرخشک تولید کند، به واردکننده تبدیل شود و مردم تحقیر شوند، شرم آور است. مسبب این قضیه هم فقط سازمان غذا و دارو است.

کد خبر: ۱۵۷۲۴۸
۱۱:۴۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲

پشت پرده کمبود شیرخشک در بازار

دیدارنیوز: رییس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک گفت: ۳ همت بدهی ارزی به خارج از کشور داریم و یک کارخانه با ظرفیت تولید ۱۰ میلیونی، از چرخه تولید خارج شده است؛ سازمان غذا و دارو ارز لازم برای تولیدکنندگان شیرخشک را تخصیص نمی‌دهد و شیرخشک خارجی که سه برابر ارزبری دارد، وارد می‌کند. هیچ کجای دنیا با کدملی، شیرخشک تحویل نمی‌دهند و حتی در فقیرترین کشور‌ها هم مردم به راحتی شیرخشک می‌خرند.

عدم تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی، علت اصلی بحران در بازار شیرخشک کشور است؛ این گفته‌های هانی تحویل‌زاده، رییس انجمن شیرخشک بوده؛ او ضمن انتقاد از اختصاص سهمیه شیرخشک با کدملی، از مشکلات حاضر در صنعت می‌گوید.

تحویل‌زاده گفت: عدم تخصیص ارز علت ایجاد بحران در بازار شیرخشک است. ما ۶۶میلیون یورو بدهی ارزی به خارج از کشور داریم؛ یعنی ۳همت؛ سه کارخانه بدهی ارزی دارند؛ یک کارخانه با ظرفیت ۱۰میلیون از چرخه خارج شده و یک کارخانه بزرگ دیگر در دو ماه از چرخه خارج خواهد شد. هنوز که هنوز است هم هیچ تخصیص ارزی صورت نگرفته است.

او ادامه داد: تخصیص ارز‌های جزیی سازمان غذا و دارو بدهی‌های قبلی است. قرار بود به تولید ارز تخصیص دهند و هر روز سازمان غذا و دارو بهانه می‌آورد؛ اما به یک باره ۳۰میلیون عدد فراخوان واردات شیرخشک دادند. هنوز که هنوز است شفاف نشده چند عدد شیرخشک و از کجا قرار است وارد شود.

تحویل زاده با بیان اینکه هر عدد شیرخشک وارداتی سه برابر تولید داخل ارزی بری دارد، توضیح داد: تصمیمات غلط سازمان غذا و عدم تخصصیص ارز به تولیدکننده سبب کاهش شیرخشک در بازار شده است. ما ۱۵سال است تولید می‌کنیم و هیچ سالی کمبود نداشتیم. الان هم به دلیل کمبود شیرخشک سامانه تی تک را راه‌اندازی کردند.

او گفت: هیچ جای دنیا با کدملی و شناسنامه شیرخشک نمی‌دهد. مصرف کننده باید راحت شیرخشک مورد نیاز خود را بخرد. حتی در کشور‌های فقیر به راحتی شیرخشک می‌خرند. اینکه کشور ما با این عزت و توانایی که ۵ تولید کننده دارد و می‌تواند ۱۱۸ میلیون شیرخشک تولید کند، به واردکننده تبدیل شود و مردم تحقیر شوند، شرم آور است. مسبب این قضیه هم فقط سازمان غذا و دارو است.

تحویل زاده ادامه داد: سامانه تی تک هم که راه اندازی شده، پخش و داروخانه به مشکل خورده است. شیرخشک با دارو فرق دارد. دارو یکبار مراجعه می‌کنید؛ شیرخشک مثل نان بوده و غذای نوزاد است و این مساله، بار مالی وحشتناک به داروخانه وارد می‌کند. الان یکی از کارخانه‌ها با ۱۰میلیون عدد از چرخه خارج شده است و تخصیص ارز مشکل را حل خواهد کرد. اگر ارز بدهند و بدهی‌های ما را بدهند، ۱۰۰درصد مشکل حل خواهد شد. ما دو برابر ظرفینت مصرفی، ظرفیت تولید داریم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر