تیتر امروز

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات به بهانه بزرگداشت حافظ شیرازی

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته

در سومین برنامه از گپی‌نو به مناسبت بیستم مهرماه، بزرگداشت حافظ شیرازی به سراغ مسعود زنجانی پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات رفتیم تا با موضوع «حافظ به مثابه اندیشمند» با او به گفت‌و‌گو بنشینیم.
کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل

کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم

دیدارنیوز در بیستمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «کوروش احمدی»، دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات...
داریوش مؤدبیان: جذابیت نمایشنامه «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، در وجوه مختلف شخصیت گاندی است
گزارش دیدار از نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی

داریوش مؤدبیان: جذابیت نمایشنامه «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، در وجوه مختلف شخصیت گاندی است

نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، نوشته‌ سیدعلی معتضدی، به همت کانون نمایشنامه نویسان و مترجمان تأتر ایران، عصر چهارشنبه ۱۵ مهرماه در خانه فرهنگ و هنر گویا در کریمخان...
طرح مجلس انقلابی برای جلوگیری از پیوستن ایران به CFT

مهاجری: برخی نمایندگان علیه دولت‌ها و مجالس قبلی عقده‌گشایی می‌کنند/ این‌ها فکر کردند مملکت صاحب ندارد

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا درباره طرح سه فوریتی مجلس برای جلوگیری از پیوستن ایران به CFT گفت: نمایندگانی که اصلا مصلحت مردم و کشور برای شان مهم نیست، مجددا دارند علیه دولت‌ها و مجالس قبلی رفتاری عقده گشایانه از خود نشان می‌دهند. این نمایندگان فکر کردند مملکت صاحب ندارد و می‌توانند مملکت را به هم بریزند که قطعا اینطور نمی‌شود.

کد خبر: ۱۹۱۳۹۸
۱۱:۱۲ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴

مهاجری: برخی نمایندگان علیه دولت‌ها و مجالس قبلی عقده‌گشایی می‌کنند/ این‌ها فکر کردند مملکت صاحب ندارد

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی گفت: حالا برخی نمایندگان که حرف شان به جایی هم نمی‌رسد، نه مقبولیتی در جامعه دارند و فقط برای اینکه بگویند ما هم هستیم، طرحی ۳ فوریتی تدوین کردند؛ این طرح هم به سرنوشت طرح ۳ فوریتی خروج از ان پی تی دچار می‌شوند.

مجمع تشخیص مصلحت نظام بالاخره مصوبه CFT را با لحاظ شروطی پذیرفت، اما در اقدامی تعجب برانگیز حالا جمعی از نمایندگان مجلس با ارائه طرحی سه‌فوریتی قصد دارند، از تودیع اسناد الحاق ایران به کنوانسیون CFT جلوگیری کنند.

محمد مهاجری در گفت‌و‌گو با نامه نیوز درباره طرح سه فوریتی جلوگیری از پیوستن ایران به CFT گفت: این قانون در مجلس دهم تصویب شد، سال‌ها در مجمع تشخیص مصلحت مسکوت ماند، در نهایت تأیید شد. شخصا معتقدم بلاتکلیفی این مصوبه در مجمع تشخیص مصلحت نظام، اتفاقی خلاف مصلحت کشور و معیشت مردم بود.

وی افزود: چندی پیش قانون الحاق ایران به CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام تأیید شد، اما نمایندگانی که اصلا مصلحت مردم و کشور برای شان مهم نیست، مجددا دارند علیه دولت‌ها و مجالس قبلی رفتاری عقده گشایانه از خود نشان می‌دهند. حتما حرف این نمایندگان به جایی نخواهد رسید یعنی خودشان را سرکار گذاشتند و تلاش آنها به جایی نخواهد رسید.

این عضو شورای اطلاع رسانی دولت یادآور شد: اقلیتی در مجلس است که می‌داند هیچ جایگاهی در جامعه ندارد و فقط برای مطرح کردن خودش کار‌هایی انجام می‌دهد که دیده شوند. مثل بچه‌هایی که می‌خواهند با کار‌های غیر عادی نظر‌ها را به خود جلب کنند. این گروه از نمایندگان نیز رفتار کودکانه انجام می‌دهند.

وی افزود: جالب اینجاست که همان مجمع تشخیص با ترکیب قبلی که CFT را معلق گذاشت، حالا آن را تأیید کرد یعنی این طور نبود که ترکیب مجمع تشخیص عوض شود و حالا ترکیب جدید الحاق به CFT را تأیید کند. حالا برخی نمایندگان که حرف شان به جایی هم نمی‌رسد، نه مقبولیتی در جامعه دارند و فقط برای اینکه بگویند ما هم هستیم، طرحی ۳ فوریتی تدوین کردند؛ این طرح هم به سرنوشت طرح ۳ فوریتی خروج از ان پی تی دچار می‌شوند.

مهاجری گفت: این نمایندگان فکر کردند مملکت صاحب ندارد و می‌توانند مملکت را به هم بریزند که قطعا اینطور نمی‌شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر