تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
توضیحات سخنگوی وزارت دفاع

جزییاتی از حادثه گرگان؛ مردم از دستکاری قطعات خودداری کنند

سردار طلایی نیک، سخنگوی وزارت دفاع با اشاره به اینکه آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی و پهپادی وزارت دفاع علت حادثه گرگان بود، گفت: مردم از دستکاری یا جا‌به‌جایی قطعات سقوط کرده خودداری کنند.

کد خبر: ۱۵۵۸۹۰
۱۲:۱۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲

جزییاتی از حادثه گرگان؛ مردم از دستکاری قطعات خودداری کنند

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت دفاع درباره حادثه امروز (دوشنبه) در گرگان توضیحاتی را ارائه کرد.

سردار طلایی نیک، سخنگوی وزارت دفاع با اشاره به حادثه صبح امروز در گرگان گفت: به اطلاع هم‌وطنان عزیز می‌رسانم در فرآیند آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی و پهپادی که در منطقه کویری انجام می‌شود و سابقه دارد، یکی از سامانه‌ها که در فرآیند آزمون و تحقیقات بوده دچار نقص فنی می‌شود و با انحراف از مسیر اصلی متلاشی می‌شود و قطعاتی از این سامانه متلاشی شده در مناطقی از شهر گرگان سقوط کرده و فرود آمده است.

وی افزود: تیم‌های امدادی و عملیاتی مربوطه در حال جمع‌آوری این قطعات سقوط کرده هستند. ضمن تشکر از اهالی شریف گرگان انتظار داریم که اگر قطعات باقی مانده‌ای را مشاهده کردند از دستکاری یا جا به جایی آن‌ها خودداری بفرمایند تا تیم‌های امدادی و عملیاتی بتوانند وظایف امدادی و جمع‌آوری این قطعات سقوط کرده را در اسرع وقت به اتمام برسانند.

طلایی‌نیک با بیان اینکه این آزمایش سامانه پهپادی با سامانه‌های آفندی در مناطق کویری داخل کشور انجام می‌شود، گفت: منتها در یکی از این آزمون‌های تحقیقاتی که معمولا در همه جای دنیا اتفاق می‌افتد، چون در مراحل آزمایشی و تحقیقات است یکی از این سامانه‌ها دچار نقص شده و نهایتا متلاشی شده و برخی از قطعات در شهر و اطراف گرگان سقوط کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت پیدا شدن قطعات شهروندان گرگان باید چه اقدامی کنند، گفت: ستاد امدادی و تامینی که در استان گلستان و شهرستان گرگان حضور دارد، مسئولیت خود را انجام می‌دهند و می‌توانند به همان واحد‌های مستقر در شهر گرگان اطلاع بدهند. الان تیم‌ها مستقر هستند و دارند وظایف خود را انجام می‌دهند فقط باز هم می‌خواهم مردم از دست‌کاری و جابه‌جایی این قطعات خودداری کنند.

سخنگوی وزارت دفاع خاطرنشان کرد: امیدواریم مشکلی خاصی پیش نیاید و طبق دستورات صادر شده همه کار‌ها انجام می‌شود، خوشبختانه هیچ‌گونه تلفات جانی هم نداشتیم.

مطلب مرتبط:

آزمایش موشکی وزارت دفاع ایران علت حادثه گرگان بود +عکس و ویدیو

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر