تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ماجرای تخلیه نفتکش ایرانی

هشدار وزیر دفاع به آمریکا؛ می‌توانیم مقابله به مثل کنیم

محمدرضا آشتیانی، زیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در واکنش به تخلیه محموله نفتکش ایرانی توسط آمریکا، گفت: ما جایی استقرار داریم که راهبردی و بسیار مهم است. خطوط انتقال انرژی از این منطقه می‌گذرد و تسلط بر این خطوط هم با ماست بنابراین اگر بخواهیم میزان مقابله به مثل با آمریکا را وسیع‌تر انجام دهیم، امکانش برای ما وجود دارد.

کد خبر: ۱۵۵۷۷۲
۱۰:۳۲ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲

وزیر دفاع

دیدارنیوز: وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه امکان مقابله با دزدی نفت کشورمان از سوی آمریکا را داریم، گفت: اگر بخواهیم میزان مقابله به مثل با آمریکا را وسیع‌تر انجام دهیم، امکانش برای ما وجود دارد.

امیر محمدرضا آشتیانی، در واکنش به سرقت نفت ایران و تخلیه آن توسط آمریکا، اظهار کرد: این اقدام یک دزدی توسط آمریکا است که به هیچ وجه این مساله در دنیا پذیرفته شده نیست. اگر اتفاق این چنینی بیفتد ما حتما مقابله خواهیم کرد و می‌توانیم حتی اقدام خیلی وسیع تری کنیم، ولی فعلا اقدام خود را به بحث‌هایی که دنبال می‌کنیم، محدود کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه انتظار داریم آمریکایی‌ها از این اقدامات خود دست برداشته و بیشتر از این خودشان را گرفتار نکنند، افزود: ما جایی استقرار داریم که راهبردی و بسیار مهم است. خطوط انتقال انرژی از این منطقه می‌گذرد و تسلط بر این خطوط هم با ماست بنابراین اگر بخواهیم میزان مقابله به مثل با آمریکا را وسیع‌تر انجام دهیم، امکانش برای ما وجود دارد.

وزارت دادگستری آمریکا روز ۱۷ شهریور و پس از ۱۹ ماه تایید کرد که نفتکش حامل نفت ایران با نام «سوئز راجان» را توقیف کرده بود. نیویورک تایمز اخیرا در گزارشی نوشت که واشنگتن پس از آنکه شرکت‌های آمریکایی حاضر به تخلیه محموله نفتی توقیف شده ایران نشدند، تحت فشار‌های کنگره به این بهانه که ایران در حال قاچاق این نفت به چین بوده است، آن را تخلیه کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه ایران همزمان با تخلیه این نفتکش اقدامات آمریکا را متناقض توصیف کرد و گفت که تهران در همین راستا سفیر سوئیس را به وزارت امورخارجه احضار کرده است. وی تاکید کرد که این اقدامات واشنگتن کاملاً غیر سازنده بوده و ایران مراتب اعتراض شدید خود را به دیپلمات ارشد سوئیس در تهران اعلام کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها