تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

از دلار چه خبر؟

روز گذشته (دوشنبه) قیمت دلار در کانال ۴۹ هزار تومانی ماند و افزایش اندکی داشت. دیروز اخباری مبنی بر کمبود عرضه دلار و قطع ارز سهمیه‌ای منتشر شد که معامله‌گران آن را شایعه‌ای از سوی کانون صرافان می‌دانستند.

کد خبر: ۱۵۳۹۲۶
۰۹:۵۹ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲

دلار

دیدارنیوز: دیروز قیمت دلار افزایش ۱۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۴۹ هزار و ۷۰۰ تومان در بازار معامله شد. روز گذشته اخباری مبنی بر قطع ۲۰۰۰ دلار و یوروی سهمیه سالیانه از سوی برخی رسانه‌ها منتشر شد. معامله‌گران بازار ارز این اخبار را شایعه‌ای از سوی برخی متضرران تصمیمات روز‌های اخیر بانک مرکزی و صرافان عنوان کردند.

در هفته گذشته کانون صرافان منحل شد و معامله‌گران شایعات کمبود عرضه دلار در صرافی‌ها را ناشی از این تصمیم بانک مرکزی می‌دانند. این در حالی است که سیاستگذار مدعی است در تلاش است تا با ثبات قیمت دلار آرامش را در بازار ارز برقرار کند.

کارشناسان اقتصادی کاهش قیمت دلار در هفته‌های گذشته را حاصل سخت‌گیری سیاستگذار می‌دانند. آن‌ها معتقدند در بلندمدت روند قیمت دلار صعودی است. کارشناسان عواملی نظیر رشد خروج سرمایه، تئوری‌های قدرت خرید نسبی و کسری تراز تجاری را از دلایل افزایش قیمت دلار در بلندمدت می‌دانند.

قیمت نرخ‌های مختلف

دیروز در سایت بازار متشکل ارزی اسکناس دلار با قیمت ۴۱ هزار و ۳۳۵ تومان عرضه شد و ۲۰ تومان افزایش قیمت داشت. دلار حواله نیز با همین مقدار افزایش در رقم ۳۷ هزار و ۵۷۷ تومان عرضه شد.

همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارز‌های موثر

روز گذشته اسکناس یورو در بازار آزاد با قیمت ۵۴ هزار و ۶۱۵ تومان معامله شد و کاهش ۵۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی با کاهش ۲۰۰ تومانی با قیمت ۴۵ هزار و ۳۷۶ تومان رسید. یوروی حواله نیز با کاهش نزدیک به ۱۰۰ تومانی با رقم ۴۱ هزار و ۲۴۳تومان عرضه شد.

درهم امارات در آخرین معامله دیروز ۳۰ تومان افزایش داشت و با رقم ۱۳ هزار و ۶۵۰ تومان معامله شد. در سایت بازار متشکل ارزی قیمت حواله درهم با رقم ۱۰ هزار و ۲۳۲ تومان مبادله شد و افزایش ۱۰ تومانی داشت. اسکناس درهم نیز با ۱۰ تومان افزایش با رقم ۱۱ هزار و ۲۵۵ تومان عرضه شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر