تیتر امروز

امیر محمد قدوسی:موضوع حجاب از سال های اول انقلاب مطرح بوده است/
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره "طرح نور"

امیر محمد قدوسی:موضوع حجاب از سال های اول انقلاب مطرح بوده است/"روحانی" مکلف شد مانع ورود زنان بدون حجاب به ارتش شود

اجرای "طرح نور" بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز با دکتر امیرمحمد قدوسی، حقوقدان و وکیل یک گفت‌وگوی را انجام دهد که نتیجه آن تولید یک "ویدیوکست" بود، که می‌بینید.
سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...

کشف قلعه‌ای حیرت‌آور در فرانسه

باستان‌شناسان با کاوش در منطقه «آلزاس» واقع در فرانسه، قدیمی‌ترین قلعه این منطقه را از خاک بیرون کشیدند.

کد خبر: ۱۵۲۸۹۲
۱۲:۵۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۲

کشف قلعه‌ای حیرت‌آور در فرانسه

دیدارنیوز: باستان‌شناسان بقایای یک قلعه سنگی قرون وسطایی را در فرانسه کشف کردند.

به نقل از انشنت اوریجینز، باستان‌شناسان با کاوش در منطقه «آلزاس» واقع در فرانسه به اکتشاف قابل توجهی دست یافتند و قدیمی‌ترین قلعه این منطقه را از خاک بیرون کشیدند.

قدمت این قلعه به قرن نهم میلادی می‌رسد و در ابتدا توسط خانواده پاپ «لئون نهم» ساخته شده است. این قلعه شگفت‌آور بر فراز قله کوهی در بخش جنگلی «آلزاس» واقع شده است.

کاوش در این محوطه از دو سال پیش آغاز شده، با این حال بقایای این قلعه طی پنج روز اخیر کشف شده است. گروهی متشکل از ۲۰ کاوشگر داوطلب و دانشجوی باستان‌شناسی این بنای تاریخی را کشف کردند.

کشف قلعه‌ای حیرت‌آور در فرانسه

کشف این قلعه با توجه به این‌که اطلاعات جدیدی درباره استحکامات قرون وسطایی ارائه می‌کند برای محققان از اهمیت بالایی برخوردار است. در برخی از دوره‌های تاریخ، قلعه‌ها به جای این‌که محل استقرار نیرو‌های نظامی باشند، محل سکونت اشراف‌زادگان بودند.

به گفته کارشناسان، قلعه «آلزاس» در مقایسه با سایر قلعه‌های این دوره از تاریخ قلعه بزرگی بود. البته هنوز هدف از ساخت این قلعه مشخص نشده است.

در محل کشف بقایای این بنا، کاشی و مُهره‌های شیشه‌ای نیز کشف شد. کاوشگران همچنین در فاصله ۴۰۰ متری از این مکان، بخش‌هایی از سرامیک‌های رومی و زغال چوب را داخل دیواری کشف کردند که گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال حضور رومی‌ها در این قلعه را مطرح کرده است. این احتمال نیز وجود دارد که در قرون وسطی بقایای این قلعه را برای کاربرد متفاوتی بازسازی کرده‌اند.

موقعیت مکانی استراتژیک این قلعه نیز در اهمیت آن در درگیری‌ها و نبرد‌های طول تاریخ نقش داشته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی