تیتر امروز

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند

جامعه پلاس عنوان برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که در این برنامه در گفت‌وگو با کارشناسان و صاحب نظران چالش‌ها و مشکلات حوزه‌های اجتماعی تحلیل و بررسی می‌شود. شما را به دیدن این سلسله برنامه‌ها...
از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...
مدیر اجرایی بنیاد ساساکاوای ژاپن خبر داد:

تحقیقات مشترک ایران و ژاپن برای کارآفرینی زنان

News Image Lead

مدیر اجرایی بنیاد صلح ساساکاوای ژاپن گفت: برای رصد و ارزیابی کارآفرینی زنان در ایران و ژاپن تحقیقاتی با حضور تیم مشترکی از این دو کشور انجام می شود.

کد خبر: ۱۵۱۵
۱۳:۲۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
دیدارنیوز - جانکو چانو روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه کارگاه بین المللی چالش‌ها و فرصت‌های ارتقای کارآفرینی زنان در ایران و ژاپن در محل کتابخانه ملی گفت: این تصمیم در کمیته اجرایی پروژه فعالیت‌های حضور اجتماعی زنان در ایران و ژاپن و با استفاده از تیم کارشناسی و مشترک این دو کشور گرفته شده است.

وی تصریح کرد: البته تاکنون نیز تحقیقاتی در این زمینه از سوی دو کشور انجام شده است و نتایج تحقیقات در این زمینه از سوی کشورهای ایران و ژاپن ارائه خواهد شد.

چانو ادامه داد: در سال ٢٠١٦ ایران و ژاپن به منظور تلاش بیشتر برای ایجاد فرصت های بهتر برای بانوان پریژه حضور اجتماعی زنان را به اجرا گذاشتند و تاکنون نیز این طرح ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در سال ٢٠١٦ سمپوزیومی با عنوان نقش زنان در صلح و توسعه پایدار برگزار شد که نتیجه خوبی داشت. همچنین در سمپوزیوم آموزش زنان در توکیو در سال ٢٠١٧ تصمیم بر آن شد که فعالیت های تحقیقاتی برای زنان کارآفرین شروع شود.

این مقام ژاپنی همچنین به وضعیت زنان در ژاپن اشاره کرد و ادامه داد: با کاهش فرزندآوری و سالمندی در این کشور، نیروی کار در ژاپن وضعیت خوبی ندارد به همین دلیل با هدف فعال سازی زنان کارهایی در حال انجام هستیم.

مدیر اجرایی بنیاد صلح ساساکاوای ژاپن گفت: در زمینه شاخص فاصله جنسیتی که نشانگر حضور زنان در اجتماع است ژاپن در رده حدود ١٤٠ دنیا است و تعداد نمایندگان زن این کشور نیز ٩،٣درصد با جایگاه ١٦٠ در دنیاست.

وی درباره کارگاهی که امروز در تهران شروع شد،گفت: این کارگاه با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت خارجه ایران، کتابخانه ملی و بنیاد صلح ساساکاوای ژاپن برگزار شده است که از همه آنها تشکر می کنم.

در این کارگاه بین المللی که در چارچوب برنامه مشترک ایران و ژاپن در حوزه زنان و خانواده است، غلامحسین دهقانی معاون حقوقی وزیر امور خارجه، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، هیرویاسو کوبایاشی سفیر ژاپن در ایران و جانکو چانو مدیرکل بنیاد صلح ساساکاوای ژاپن حضور دارند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی