تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۳ - ژاپن

اولین تمرین ستاره‌های عطایی در ناگویا؛ ایران آماده‌تر از همیشه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان که با هدایت بهروز عطایی در ناگویای ژاپن حضور دارد، آماده رقابت با تیم‌های مدعی در لیگ ملت‌های ۲۰۲۳ است و اولین تمرین خود را پشت سر گذاشت.

کد خبر: ۱۵۰۵۲۸
۱۳:۵۷ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

اولین تمرین ستاره‌های عطایی در ناگویا؛ ایران آماده‌تر از همیشه

دیدارنیوز: ملی‌پوشان والیبال ایران امروز (شنبه ۱۳ خرداد ماه) اولین جلسه تمرینی خود را در ناگویای ژاپن پشت سر گذاشتند.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، لیگ ملت‌های والیبال سال ۲۰۲۳ در گروه مردان از ۱۶ خردادماه آغاز می‌شود و یکم مرداد با معرفی تیم‌های برتر به پایان خواهد رسید. تیم ملی والیبال ایران پنجمین حضور خود را در این رقابت‌ها تجربه خواهد کرد.

مردان والیبال ایران روز گذشته (١٢ خرداد ماه) پس از طی مسافتی طولانی و حدودا ٢٢ ساعته به ناگویای ژاپن، محل برگزاری هفته اول لیگ ملت‌های والیبال رسیدند و شب گذشته با توجه به سفر زمان‌بری که پشت سر گذاشته بودند، به استراحت پرداختند.

بعدازظهر امروز (شنبه ۱۳ خرداد) تمرینات تیم ملی والیبال زیر نظر بهروز عطایی آغاز شد و ملی‌پوشان یک جلسه تمرین توپی را در سالن جی‌تکت ناگویا پشت سر گذاشتند تا برای دیدار دوستانه فردا مقابل فرانسه آماده شوند.

بازیکنان ابتدا زیر نظر یاناس ویچیچ به انجام کار‌های کششی پرداختند. بخش بعدی تمرین در فضایی مفرح برگزار شد که تلفیقی از والیبال و بسکتبال بود و در قسمت بعد ملی‌پوشان والیبال ایران زیر نظر پاول متئوس وییسکی تمرین سرویس انجام دادند. در نهایت هم بازیکنان به بازی درون تیمی پرداختند که بهروز عطایی چند بار تمرین را متوقف کرد و نکات فنی را با بازیکنان در میان گذاشت.

شاگردان بهروز عطایی فردا صبح (یکشنبه ۱۴ خرداد) یک جلسه تمرین وزنه را پشت سر خواهند گذاشت و عصر فردا در دیداری تدارکاتی از ساعت ١٧ به وقت ژاپن (۱۱:۴۵ به وقت تهران) به مصاف فرانسه خواهند رفت.

سید محمد موسوی (کاپیتان)، مهدی جلوه، محمد، ولی زاده، محمد طاهر وادی، جواد کریمی، امین اسماعیل‌نژاد، علی حاجی‌پور، محمدرضا حضرت‌پور، آرمان صالحی، امیرحسین اسفندیار، مرتضی شریفی، پوریا حسین خانزاده، شهروز همایونفرمنش، محمد جواد معنوی‌نژاد بازیکنان اعزامی به ژاپن برای حضور در هفته اول لیگ ملت‌ها هستند.

اکبر محمدی به عنوان سرپرست، بهروز عطایی (سرمربی)، علیرضا طلوع‌کیان و محمود افشاردوست (مربیان)، مصطفی کارخانه (مشاور فنی)، یاناس ویچیچ (مربی بدنساز)، پاول متئوس (مربی تمرین دهنده)، حسین خوریانی (آنالیزور)، نیما ده‌پناه (فیزیوتراپیست)، رضا قلی‌پور (پزشک)، و حمزه فتحی به عنوان ماساژور، کادر فنی تیم ملی ایران را تشکیل می‌دهند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر