تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.

بازداشت برادران ارزهای دیجیتالی در تهران

رئیس پلیس فتای پایتخت از کشف پرونده و دستگیری مجرمین سایبری که با ترفند خرید و فروش ارز دیجیتال از تعدادی از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند خبر داد.

کد خبر: ۱۵۰۵۱۵
۱۱:۲۸ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

بازداشت برادران ارزهای دیجیتالی در تهران

دیدارنیوز: سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: با مراجعه یکی از شهروندان به این پلیس مبنی بر کلاهبرداری از وی تحت عنوان خرید و فروش ارز دیجیتال، موضوع در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.

وی افزود: شاکی در اظهارات خود عنوان داشت در شبکه اجتماعی اینستاگرام با دو نفر که مدعی بودند بازار ارز‌های دیجیتال دست آنهاست و سود‌های کلانی در ازای سرمایه گذاری در این زمینه پرداخت می‌کنند، آشنا شدم و مدت کوتاهی با آن‌ها در ارتباط بودم و پس از جلب اعتمادم مبلغ ۲ میلیارد ریال جهت سرمایه‌گذاری در زمینه ارز‌های دیجیتال برایشان واریز کردم و بعد از واریز وجه دیگر پاسخی دریافت نکردم و متوجه کلاهبرداری شدم.

معظمی گودرزی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ پس از بررسی‌های همه جانبه، و تلاش بی‌وقفه برای شناسایی مجرمین با انجام اقدامات تخصصی و پلیسی اطلاعاتی از این شیادان به دست آوردند که با بهره‌گیری از عملیات مهندسی اجتماعی و اقدامات فنی پلیسی، کلاهبرداران دیجیتالی که دو برادر بودند شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار کرد: با به دست آمدن هویت متهمین و پس از تشریفات قضایی، تیم عملیات این پلیس مجرمین را در یکی از محله‌های شمالی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

این مقام سایبری با بیان اینکه طی بررسی پرونده بیش از ۱۷ نفر به شکات پرونده اضافه شدند، عنوان کرد: متهمین پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با شکات به جرم خود اقرار کرده و اظهار داشتند با هویتی جعلی و جلب اعتماد شکات با وعده واهی سود بسیار بالا حدود ۱۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده اند.

وی افزود: ساده‌ترین و مؤثرترین راه برای مقابله با اقدامات مجرمانه مجرمین سایبری، افزایش سطح آگاهی کاربران نسبت به موضوعات مختلف فضای مجازی بوده و این مهم جز بااحساس مسئولیت و برنامه‌ریزی و صرف زمان کافی محقق نمی‌شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی