تیتر امروز

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با مدیرعامل پیشین ایرنا

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد

عبدالله ناصری مدیرعامل پیشین ایرنا با وجود کسالت و مشکل تکلم و تحرک تحت بیماری ALS، با دیدار گفت‌وگویی انجام داده است که مطالعه آن را پیشنهاد می‌کنیم.
مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود
گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با فیلسوف و متفکر معاصر (قسمت اول)

مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود

استاد مصطفی ملکیان، فیلسوف و متفکر معاصر یکی دیگر از مهمانان ویژه فصل جدید برنامه اصل ۲۷ بود؛ گفت‌وگوی دیدار با او در دو قسمت منتشر خواهد شد؛ این گفت‌وگو را حتما ببینید.
سرویس‌های بهداشتی بین راهی، سیم کارت‌های بدون فیلتر و نصب
دیدار از دغدغه‌های وزارت در روز جهانی گردشگری گزارش می‌دهد

سرویس‌های بهداشتی بین راهی، سیم کارت‌های بدون فیلتر و نصب "ایتا" برای رونالدو!

تفاوت روز جهانی گردشگری در ایران با سایر کشور‌ها از زمین است تا آسمان؛ زیرا آن‌ها دغدغه سیم کارت بدون فیلتر با نصب ایتا و بله و سرویس‌های بهداشتی بین راهی ندارند!
کنگره به داد بایدن رسید

رای مثبت سنای آمریکا به تعلیق سقف بدهی‌های دولت

مجلس سنای آمریکا روز پنجشنبه لایحه دوحزبی مورد حمایت جو بایدن در خصوص تعلیق سقف بدهی ۳۱.۴ تریلیون دلاری دولت را با اکثریت آرا تصویب کرد.

کد خبر: ۱۵۰۴۸۶
۰۹:۵۴ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۲

رای مثبت سنای آمریکا به تعلیق سقف بدهی‌های دولت

دیدارنیوز: در این جلسه ۶۳ سناتور به این لایحه که پیشتر از سوی مجلس نمایندگان به تصویب رسیده بود، رای مثبت دادند در حالی که ۳۶ نفر دیگر با آن مخالفت کردند. پیش از این وزارت خزانه‌داری هشدار داده بود در صورتی که کنگره تا روز ۵ ژوئن به این لایحه رای ندهد، این وزارتخانه توانایی پرداخت صورت‌حساب‌های خود را نخواهد داشت. با این توافق که گامی مهم برای جلوگیری از یک بحران اقتصادی در آمریکا به شمار می‌رود محدودیت استقراض دولت تا یک ژانویه ۲۰۲۵ به حالت تعلیق در می‌آید و دولت می‌تواند بیش از ۳۱.۴ تریلیون دلار بدهی داشته باشد.

جو بایدن از این اقدام کنگره تمجید کرد و در بیانیه‌ای گفت: «این توافق دو حزبی یک پیروزی بزرگ برای اقتصاد ما و مردم آمریکا است و من در اسرع وقت آن را برای تبدیل شدن به قانون امضا خواهم کرد.»

بایدن به صورت مستقیم در مذاکرات درباره این لایحه با کوین مک کارتی، رئیس مجلس نمایندگان، شرکت داشت و برای به نتیجه رساندن آن تلاش‌ها و رایزنی‌های فراوانی انجام داد.

رئیس جمهوری آمریکا پیش از این مدعی شده بود که در صورت عدم تصویب این لایحه، عواقب فاجعه‌داری در انتظار کشور خواهد بود و باید پیش از رسیدن به ضرب‌الاجل ۵ ژوئن با افزایش بی قید و شرط محدودیت‌های استقراض آمریکا موافقت کند. از نظر فنی، سقف بدهی فعلی حدود ۳۱.۳۸ تریلیون دلار است که دولت ایالات متحده در ژانویه از آن فراتر رفت؛ بطوری که امروز میزان بدهی دولت آمریکا به رقم ۳۱.۴۶ تریلیون دلار رسیده است.

هرچند این لایحه در نهایت به تصویب رسید، اما میچ مک کانل، رهبر جمهوری‌خواهان سنا اعلام کرد که این حزب در ماه‌های آینده برای تامین دفاع مشترک و همچنین آنچه او «کنترل هزینه‌های بی‌ملاحظه دموکرات‌ها» خوانده، تلاش خواهد کرد.

پس از تصویب این لایحه چاک شومر، رهبر اکثریت سنا، در سخنانی گفت که حالا آمریکا می‌تواند نفس راحتی بکشد.

پیش از این جمهوری‌خواهان با تصویب هرگونه افزایش محدودیت بدهی تا زمانی که دولت اقداماتی برای کاهش هزینه‌های گسترده انجام ندهد، مخالفت می‌کردند.

برای همین منظور جو بایدن بر افزایش مالیات بر ثروتمندان و شرکت‌ها تاکید کرد تا بتواند به کاهش هزینه‌های دولت و افزایش درآمد‌ها بینجامد.

شامگاه چهارشنبه مجلس نمایندگان که اکثریت آن در اختیار جمهوری‌خواهان است به این طرح با ۳۱۴ موافق در مقابل ۱۱۷ مخالف رای مثبت داده بودند. این در حالیست که اکثر کسانی که به این لایحه رای منفی دادند، جمهوری‌خواه بودند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی