تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

فلاحت‌پیشه: کنار رفتن شمخانی، به معنای بایگانی‌شدن «برجام» است

فلاحت‌پیشه، نماینده سابق مجلس درباره تحولات اخیر در شورای عالی امنیت ملی و کنار رفتن علی شمخانی گفت: به نظر می‌رسد احتمالا پرونده‌های سیاست خارجی از شورای امنیت به وزارت خارجه منتقل شود و یا معنای دیگر آن بایگانی شدن پرونده‌های کلان مانند برجام است.

کد خبر: ۱۵۰۰۸۲
۱۱:۲۵ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲

فلاحت‌پیشه: کناره‌گیری شمخانی، به معنای بایگانی‌شدن «برجام» است

دیدارنیوز: حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، نماینده سابق مجلس گفت: نوع انتصابی که در شورای امنیت ملی شکل گرفت معنایش کوچ پرونده‌های سیاست خارجی از شورای امنیت به وزارت خارجه است.

فلاحت‌پیشه گفت: طرف سعودی وقتی با شش دور مذاکره در بغداد نتوانست با وزارت خارجه ایران به توافق برسد با شورای عالی امنیت ملی در پکن به توافق رسید. متاسفانه در وزارت خارجه هم به حدی بار کارشناسی تضعیف شد که علاوه بر داخل کشور که خیلی از پرونده‌ها از وزارت خارجه به شورای امنیت منتقل شد حتی طرف خارجی هم خواست که با شورای امنیت به توافق برسد، زیرا برای کشوری مانند عربستان بعد امنیتی توافق مهمتر از ابعاد سیاسی و اقتصادی است.

فلاحت پیشه خاطرنشان کرد: نوع انتصابی که در شورای امنیت ملی شکل گرفت معنایش کوچ پرونده‌های سیاست خارجی از شورای امنیت به وزارت خارجه است. به نظر می‌رسد احتمالا پرونده‌های سیاست خارجی از شورای امنیت به وزارت خارجه منتقل شود و یا معنای دیگر آن بایگانی شدن پرونده‌های کلان مانند برجام است.

این نماینده سابق مجلس خاطرنشان کرد: برجام پرونده‌ای است که بین دو درگاه وزارت خارجه و دبیرخانه شورای امنیت رد و بدل می‌شد. امیدوارم همزمان با این موضوع وزارت خارجه یک طیف کارشناسی قوی را در مجموعه وزارت خانه تشکیل دهد. در دوران سردار احمدیان اولویت‌های شورای عالی امنیت ملی در حوزه‌های دفاعی تعریف خواهد شد.

او در ادامه گفت: شمخانی سعی کرد یک روند تعادلی را در شورای عالی امنیت ملی شکل دهد. معتقدم هرچند زحمات کارشناسان وزارت خارجه و وزارت اطلاعات را نباید نادیده گرفت، ولی اصل توافقی که با عربستان شکل گرفت جزو عملکرد‌های قابل دفاع شمخانی بود، اما به هر حال در خیلی از موارد مانند رفع مسائل کلان سیاست خارجی، موضوع رابطه با آمریکا، تنش زدایی با غرب و ... شمخانی دچار محافظه کاری حاکم بر سیاست خارجی کشور شد.

منبع: ستاره صبح

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی