تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...

وکیل جهانگیری: قالیباف قصد رودررو شدن در دادگاه را ندارد

مقیمی، وکیل اسحاق جهانگیری گفت: جهانگیری در جلسه روز گذشته دادگاه شخصا آمادگی حضور داشت، اما چون مطلع شدیم قالیباف، رئیس مجلس عزم رودرو شدن در دادگاه ندارد، من به‌عنوان وکیل ایشان ضمن ارائه دفاعیات قانونی مکفی، لایحه ایشان را تقدیم دادگاه کردم و حضور او ضرورتی نداشت.

کد خبر: ۱۴۹۴۰۶
۱۹:۳۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

وکیل جهانگیری: قالیباف قصد رودرو شدن در دادگاه را ندارد

دیدارنیوز: وکیل اسحاق جهانگیری درباره جلسه دیروز دادگاه، می‌گوید موکل او شخصا آمادگی حضور در دادگاه را داشت، اما از آنجایی که مطلع شدیم محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عزم رودرو شدن در دادگاه ندارد، من به‌عنوان وکیل، در دادگاه حاضر شدم.

او همچنین تصریح کرد: ضمنا در دادگاه هم همان‌جا به مقام قضایی گفتم که آقای جهانگیری دنبال رضایت نیست.

جلسه دادگاه شکایت محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس از اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در دولت حسن روحانی، درمورد مطالب طرح شده در مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶، روز گذشته برگزار شد.

مطلب مرتبط:

فعال اصول‌گرا: آقای قالیباف! پروژه یاس چه شد؟

خانم مقیمی، وکیل اسحاق جهانگیری درباره این جلسه «انتخاب» گفت: جهانگیری پیش از این علیرغم اینکه مطابق ماده ۳۵۰ آیین دادرسی کیفری الزامی به حضور نداشت، در یک جلسه برای طی روال قانونی و احترام به قانون شرکت کرد.

مقیمی در واکنش به توییت یکی از نزدیکان قالیباف که خطاب به جهانگیری نوشته بود «پس چه شد که در دادگاه حاضر نشدید؟» گفت: جهانگیری در جلسه روز گذشته دادگاه هم شخصا آمادگی حضور داشت، اما چون مطلع شدیم قالیباف عزم رودرو شدن در دادگاه ندارد، من به‌عنوان وکیل ایشان ضمن ارائه دفاعیات قانونی مکفی، لایحه ایشان را تقدیم دادگاه کردم و حضور ایشان ضرورتی نداشت.

مقیمی افزود: اگرچه موضوع مطرح شده مربوط به ۶ سال پیش بود، با این حال باز هم جهانگیری از برگزاری دادگاهی که با حضور قالیباف باشد استقبال می‌کند. این دادگاه می‌تواند ابعاد مهمی از مسائلی که آن روز در مناظره مطرح شد را برای افکار عمومی روشن کند.

وکیل اسحاق جهانگیری همچنین تصریح کرد: ضمنا در دادگاه هم همان‌جا به مقام قضایی گفتم که جهانگیری دنبال رضایت نیست.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر