تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نماینده مجلس: نداشتن اطلاعات درباره نیروهای متخصص، دلیل انتصابات فامیلی است

نداشتن اطلاعات کامل و کافی از نیروهای توانمند و متخصص و اهل برای انتخاب همکاران از جمله مشکلات است.

کد خبر: ۱۴۹۳۱
۱۳:۰۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محسن کوهکن در نطق میان دستور جلسه امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: دین، عقل، تاریخ و تجربه به ما می‌گوید که اگر جامعه اسلامی نداشته باشیم طعم شیرین میوه حکومت اسلامی به کام مردم نمی‌نشیند به همین دلیل بلندگوداران در هر کجا اعم از مجلس، دولت و مجالس وعظ و خطابه باید توجه کنند در کنار نقد عملکردها و مسؤولان نباید از انجام وظیفه اصلی که ساخت جامعه اسلامی است، غفلت کنند چرا که وضع موجود زیبنده حکومت اسلامی نیست.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خواستار احیای نظام حزبی در انتخابات شد و افزود: در نظامی که هر دو سال دو انتخابات داریم، قابل قبول نیست بدون فعالیت تشکیلاتی و حزبی شناسنامه‌دار به یک انتخاب مطلوب برسیم چه در انتخابات ریاست جمهوری و چه در انتخابات مجلس شورای اسلامی که به نوعی دارای حساسیت بیشتری نسبت به دو انتخابات خبرگان و شوراهای اسلامی شهر و روستا است. به نظر شما آیا رییس‌جمهور فعلی، سابق و اسبق سه ماه قبل از روز رای‌گیری فکرش را می‌کردند که در دوره بعد رییس‌جمهور نیستند؟

وی ادامه داد: یک زایش زودهنگام هم حداقل شش ماه وقت می‌خواهد و این از عجایب انتخابات و نظام سیاسی است که دو سه ماه زایش می‌کند. نتیجه این زایش زودهنگام چیست؟ نداشتن برنامه مدون برای اداره امور و به جای آن دادن وعده‌های پوپولیستی و غیرقانونی در زمان تبلیغات انتخابات یا بدون در نظر گرفتن مولفه‌های دیگر موفقیت مانند همکاری مردم، خود را حلال همه مشکلات با کلید و بدون کلید معرفی کردن.

نماینده مردم لنجان در مجلس با انتقاد از فقدان اطلاعات کامل از نیروی انسانی متخصص کشور، گفت: نداشتن اطلاعات کامل و کافی از نیروهای توانمند و متخصص و اهل برای انتخاب همکاران از جمله مشکلات است. لذا هر کدام از عزیزان، دوستان و اطرافیانِ مسؤولیت قبلی را دور خودش جمع می‌کند و بعضا تحت این عنوان که اعتماد دارد از بردارزاده، عموزاده، خواهرزاده، خاله‌زاده و دایی‌زاده استفاده می‌کند نه شایستگان که خرد جمعی تشکیلاتی معرفی می‌کند. چالش جدی این سیستم این است که حداقل برای بخشی از اطرافیان مسؤولیت‌بگیر به جای اینکه یک فکر و سیستم جایگاه کاریزماتیکی داشته باشد، شخص رییس‌جمهور جایگزین می‌شود.

کوهکن ادامه داد: به همین دلیل در زمان مسؤولیت و بعد از آن عموم اطرافیان به این قبله نگاه می‌کنند و متاسفانه اگر رییس‌جمهور سابق و اسبق به خطا بروند و فتنه هم بکنند باز هم اطرافیان از او حمایت می‌کنند یا حداقل سکوت می‌کنند اما بر طبق نظام تشکیلاتی بر آمده از حزب اجازه نمی‌دهد شخصیت کاذبی پیدا کند که حتی در اشتباهات خود به یک عذرخواهی از مردم اعتقاد نداشته باشد بلکه برای حیثیت خود و تشکیلات هم که شده فرد صالح و واجد شرایط را جایگزین می‌کنند و حاضر نیستند هزینه ندانم‌کاری‌ها و اشتباهات فرد منتخب سابق را بپذیرند. برای مجلس هم همین حکم جاری است. با روش موجود که یک تشکیلات و یک حزب که طبیعی است مصالح مردم و حفظ پایداری خودش را می‌خواهد هیچ نقشی در دادن نظر مشورتی به مردم ندارد.

نماینده مردم لنجان در مجلس ابراز امیدواری کرد با استانی شدن انتخابات درصد کمی از این نقیصه جبران شود.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها