تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
آمریکا اعلام کرد

تلفات سنگین روسیه در جنگ؛ مسکو در ۵ ماه ۱۰۰ هزار نیرو از دست داد

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید درباره شمار قربانیان ارتش روسیه گفت: در پنج ماه گذشته شمار قربانیان (کشته‌ها و مجروحین) به دست کم ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

کد خبر: ۱۴۸۹۷۴
۱۰:۴۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲

تلفات سنگین روسیه در جنگ/ آمریکا: مسکو در ۵ ماه ۱۰۰ هزار نیرو از دست داد

دیدارنیوز: کاخ سفید در تازه‌ترین گزارش خود از جنگ اوکراین اعلام کرد که روسیه در پنج ماه گذشته، دست کم ۱۰۰ هزار نیروی خود را از دست داده است.

به نقل از نیویورک‌تایمز، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به گزارش تازه‌ای که درباره شمار قربانیان ارتش روسیه منتشر شده، مدعی شد که در پنج ماه گذشته شمار قربانیان (کشته‌ها و مجروحین) به دست کم ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

کربی می‌گوید که از این تعداد ۲۰ هزار سرباز در حین نبرد کشته شده و حدود نیمی از قربانیان، در عضویت ارتش خصوصی واگنر، وابسته به مسکو بوده‌اند؛ ارتشی که به طور انحصاری شهر راهبردی باخموت در شرق اوکراین را محاصره کرده و به‌رغم پیشروی تلفات سنگینی را نیز متحمل شده است.

اظهارات کربی در حالی مطرح شده که مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش اوکراین نوامبر ۲۰۲۲ گزارش داده بود که از آغاز درگیری‌ها در اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، هر کدام از طرفین، ۱۰۰ هزار نیروی خود را به نوعی (کشته یا مجروح) از دست داده‌اند.

کربی مدعی شد: حتی اگر روسیه تمام باخموت را تصرف کند، که البته «ارزش راهبردی چندانی» برای مسکو ندارد، به هیچ عنوان مسیر جنگ را به سود مسکو تغییر نخواهد داد. مواضع دفاعی اوکراین در پیرامون باخموت، همچنان قدرتمند است.

وی در ادامه نیز به گروه واگنر اشاره کرد و اعلام کرد: تقریباً نیمی از روس‌های کشته‌شده، سربازان واگنر بودند که عمده آن‌ها محکومان و زندانیان روس هستند که بدون تجربه رزم یا آموزش نظامی، به میدان نبرد باخموت کشانده شده‌اند.

اُلکساندر سیرسکی، فرمانده نیروی زمینی اوکراین دیروز (دوشنبه) با اشاره به شرایط دشوار و پیچیده نبرد در جبهه باخموت، مدعی شد که کی‌یف با ضدحملاتی که تدارک دیده، نیرو‌های روسیه را مجبور کرده تا بخشی از مواضع خود در این شهر را ترک کنند.

کی‌یف در ماه‌های اخیر همواره درباره ضدحملات بهاری خود علیه مسکو صحبت کرده و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز به تازگی مدعی شد که ارتش این کشور شبه‌جزیره کریمه را به قلمرو اوکراین بازمی‌گرداند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (۵ اسفند ۱۴۰۰) فرمان آغاز تجاوز نظامی گسترده و وحشیانه در اوکراین را صادر کرد که منجر به کشته شدن هزاران نفر، میلیون‌ها آواره و مهاجرت تعدادی زیادی از اوکراینی‌ها به کشورهای اطراف شده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی