تیتر امروز

ملکیان: نظر برخی علما مبنای دینی و قرآنی ندارد/ خاتمی برای کار سیاسی در جهان سوم مناسب نیست/ به صداقت میرحسین شک ندارم
گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با فیلسوف و متفکر معاصر (قسمت دوم)

ملکیان: نظر برخی علما مبنای دینی و قرآنی ندارد/ خاتمی برای کار سیاسی در جهان سوم مناسب نیست/ به صداقت میرحسین شک ندارم

استاد مصطفی ملکیان، فیلسوف و متفکر معاصر، یکی دیگر از مهمانان ویژه فصل جدید برنامه اصل ۲۷ بود؛ او در بخش دوم این گفت‌و‌گو به زوایای مختلف ادیان و نظریه‌های مرتبط با آن پرداخت.
نعیمی‌پور: خاتمی می‌گوید رفراندوم، اما
نماینده پیشین مجلس در دومین قسمت از گفت‌وگوی خود با دیدارنیوز در برنامه رکن سه

نعیمی‌پور: خاتمی می‌گوید رفراندوم، اما "نیشگون" نمی‌گیرد/ حکومت اسلامی جایگزین جمهوری شده/ انشاالله، در دیدارنیوز با تاجزاده مناظره می‌کنم

محمد نعیمی‌پور در دومین قسمت از گفت‌وگوی اختصاصی خود با دیدارنیوز روش‌ افرادی چون مصطفی تاجزاده و مهدی نصیری را ژورنالیستی و بی‌حاصل دانست و گفت: سیاستمدار باید روشی مستقل از سر و صدای رسانه‌ای...

رای ۳ نماینده و واکنش آ‌نها به رفتن وزیر صمت؛ الوعده وفا!

در شرایطی که وضعیت اقتصادی در کشورمان روز به روز بدتر می‌شود و قیمت اقلام اساسی مثل مرغ و گوشت قرمز به آسمان نزدیک شده، برخی نمایندگان به رفتن فاطمی‌امین وزیر صمت واکنش نشان داده و رای خود را در فضای مجازی منتشر کردند.

کد خبر: ۱۴۸۸۷۶
۱۷:۵۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

وزیر صمت

دیدارنیوز: برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رای خودشان را در ارتباط با استیضاح فاطمی‌امین، وزیر صمت در فضای مجازی منتشر کردند.

امروز دومین جلسه استیضاح وزیر محبوب کابینه دولت سیزدهم در حالی برگزار شد که تا پیش آغاز آن افکار عمومی خواستار شفافیت آرای نمایندگان در این استیضاح بودند، حتی به هنگام برگزاری جلسه استیضاح چندین نماینده از همکاران خودشان خواستند که آرای‌شان را در فضای مجازی منتشر کنند.

از همین رو پس از پایان یافتن جلسه استیضاح و رفتن فاطمی امین از ساختمان سمیه تعدادی از نمایندگان آرای خودشان را در توئیتر منتشر کردند.

ابراهیم رضایی نماینده دشتستان در مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتشار برگه رأی خود در حساب شخصی توئیترش نوشت: در دفاع از حقوق ملت ایران بویژه در حوزه خودرو به فاطمی امین رای عدم اعتماد دادم. هرچند ایشان را فردی پاک‌دست، متعهد و برنامه‌ریز دیدم، اما به علت توان مدیریتی پایین و ناتوانی در پاسخ به مطالبات مردم رای خود را از او پس گرفتم.

روح‌الله حضرت‌پور نماینده ارومیه نیز در حساب توئیتری‌اش با انتشار برگه خودش نوشت: الوعده وفا. «وزیر صمت برکنار شد» حیدر بابا، مرد اوغوللار دوغگینان، نامرد لرین بورونلارین اووگینان گدیکلرده قورد لاری توت بوغگینان

جلال رشیدی کوچکی نماینده مرودشت، ارسنجان، پاسارگاد با انتشار رأی خود در حساب شخصی توئیترش نوشت: امروز مجلس به ندای ملت لبیک گفت. امیدوارم فردی که برای وزارت صمت معرفی می‌شود شجاعت لازم برای برخورد با مافیای خودرو به نفع مردم را داشته باشد.

وزیر صمت

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی