تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

شریعتمداری: ما قدیمی‌ها عادت کرده‌ایم که کار نکنیم و بیت‌المال را آتش بزنیم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با قدردانی از کارآفرینانی که در کوره‌راه‌ها اهداف خود را پیدا می‌کنند، از جوانان خلاق و صاحب ایده خواست تا از فرصت انتخابات مجلس برای رسیدن به عرصه‌های مدیریتی کشور تلاش کنند.

کد خبر: ۱۴۸۴۹
۱۵:۰۲ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در اختتامیه رویداد هفته کارآفرینی در وزارت کار، با گرامیداشت یاد دکتر سید تقی نوربخش رئیس فقید سازمان تأمین اجتماعی به تشریح اهمیت توجه به کارآفرینی پرداخت. 

وی گفت: کارآفرینان از دولت تسهیل‌گری می‌خواهند نه نظارت غیرمتعارف. 

وی تأکید کرد: در حمایت از توسعه کارآفرینی، علی‌رغم اختلاف‌نظرها و تعارضاتی که ممکن است بین قوا وجود داشته باشد، اما باید یکپارچه عمل کنیم. 

وزیر کار تأکید کرد: باید برای اندیشه‌های نو در کشور که با تحمل سختی‌ها برای ارتقای نام ایران تلاش می‌کنند، باید ارزش قائل شد و در برابر کارآفرینان سر تعظیم فرود آورد. 

وی با بیان اینکه کارآفرینان جوان از کوره‌راه‌ها خود را به اهداف رسانده‌اند، اظهار کرد: آمارها نشان می‌دهد که در شاخص جهانی کارآفرینی ۱۷ رتبه در سال ۲۰۱۸ پیشرفت کرده‌ایم و ایران پنجمین کشوری است که بیشترین ارتقا را در زمینه کارآفرینی در این سال داشته است. 

شریعتمداری گفت: این آمارها نشان می‌دهد که کارآفرینان با درک فرصت‌ها و پذیرش ریسک توانسته‌اند از کوره‌راه‌ها خود را به هدف برسانند.

وی گفت: در این میان نقش کسب و کارهای نوپا در افزایش رتبه ایران و همچنین اشتغالزایی را نباید نادیده بگیریم و آمارها نشان می‌دهد که کسب و کارهای نوپا با تکیه بر جوانان در حوزه ICT مهمترین رکن در پیشرفت‌های اخیر بوده است. 

وزیر کار با اشاره به مقاومت کسب و کارهای سنتی در برابر کسب و  کارهای نوپا گفت: موضع دولت این بود که کسب و کارهای سنتی را به سمت استفاده از راهکارهای نوین هدایت کند تا در یک فضای رقابتی فرصت کار برای کسب و کارهای نوپا نیز فراهم شود. 

شریعتمداری همچنین خطاب به جوانان کارآفرین گفت: شما جوانان جایگاه‌های مدیریتی را نیز تجربه خواهید کرد، از شما می‌خواهم که در انتخابات بعدی مجلس حضور پیدا کنید، چرا که بالاخره عرصه‌هایی برای دموکراسی باز است و می‌توانید با ورود به عرصه‌های مدیریتی کشور، توسعه و تحول را با خود همراه داشته باشید. 

وزیر کار گفت: شورای نگهبان ممکن است ۶ نفر پیرمرد مثل من را به خاطر حرف‌هایی که در جاهایی زده‌اند، رد صلاحیت کند، اما شما که صرفا بر کارآفرینی متمرکز بوده‌اید و از این حرف‌ها نزده‌اید بیایید و سنگرها را بگیرید. 

وی ادامه داد: فکر نو شما در کشور بالندگی ایجاد می‌کند.

وزیر کار در ادامه، اصلاح قانون بازنشستگی و الزام رفتن بازنشستگان از پست‌های مدیریتی را مثبت دانست و گفت: خوب است که مدیران بازنشسته را با احترام بدرقه کنیم و جای آنها را به جوانان باانگیزه و خلاق بدهیم. 

شریعتمداری گفت: ما قدیمی‌ها عادت کرده‌ایم که طبق معمول کار نکنیم و بیت‌المال را آتش بزنیم،‌ این غلط است، باید روند معکوس آن شکل بگیرد و با حضور جوانان رویه‌های گذشته نیز اصلاح شود. 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور