تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
بی‌حجابی پدیده‌ای کاملا فرهنگی و اجتماعی است

مهاجری: دوربین و پلمب اماکن یک بی‌حجاب را هم محجبه نمی‌کند

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: روش‌هایی مانند نصب دوربین و پلمب کردن اماکن صنفی، حتی و حتی و حتی یک بی حجاب را محجبه نخواهد کرد و جز رواج لجاجت و تسری بی حجابی به دیگران و نیز ایجاد فضای دوقطبی خطرناک نتیجه‌ای نخواهد داشت. ضمن اینکه بازتاب جهانی‌اش اصلا به نفع‌مان نیست.

کد خبر: ۱۴۸۴۰۳
۱۷:۵۷ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲

مهاجری: دوربین و پلمب اماکن یک بی‌حجاب را هم محجبه نمی‌کند

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی نوشت: روش‌هایی مانند نصب دوربین و پلمب کردن اماکن صنفی، حتی و حتی و حتی یک بی حجاب را محجبه نخواهد کرد و جز رواج لجاجت و تسری بی حجابی به دیگران و نیز ایجاد فضای دوقطبی خطرناک نتیجه‌ای نخواهد داشت.

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در کانال تلگرامی خود نوشت: «امروز رهبر معظم انقلاب، مسئولان را از پرداختن به حاشیه‌ها برحذر داشتند.

هرچند که این روز‌ها توجه به حاشیه‌ها بخصوص در دولت و مجلس، از حد فزون است، اما مهمترین حاشیه‌ای که طی هفته‌های اخیر خودش را به متن تبدیل کرده و بلکه در صدر موضوعات کشور قرار گرفته، موضوع مقابله غیرموثر و شاید مضر با پدیده بی حجابی است.

بی‌حجابی اگر به ساختارشکنی در حوزه عفاف منجر شود حتما باید جدی گرفته شود، اما در وضعیت کنونی (من‌های استثناها) در اندازه‌ای نیست که فکر همه مسئولان و ائمه جمعه و خطبا و رسانه‌ها را به خود مشغول کند. ضمن اینکه روش‌هایی مانند نصب دوربین و پلمب کردن اماکن صنفی، حتی و حتی و حتی یک بی حجاب را محجبه نخواهد کرد و جز رواج لجاجت و تسری بی حجابی به دیگران و نیز ایجاد فضای دوقطبی خطرناک نتیجه‌ای نخواهد داشت. ضمن اینکه بازتاب جهانی‌اش اصلا به نفع مان نیست.

امنیتی کردن این مقوله و مواجهه سیاسی با آن (توسط کاسه‌های داغتر از آش) فقط گره را کورتر خواهد کرد. بی‌حجابی پدیده‌ای کاملا فرهنگی و اجتماعی است و اصلاح آن عمر نوح و صبر ایوب و خلق محمدی (ص) می‌خواهد.

کلیدش نه در دست سیاسیون است نه پلیس و با عرض معذرت نه در دست روحانیون محترم. جامعه شناسان، روانشناسان اجتماعی و آسیب شناسان - صرفنظر از گرایش سیاسی شان باید به میدان بیایند و ایده بدهند.

جز این، تنها اتفاقی که خواهد افتاد فرورفتن بیشتر در باتلاق حاشیه‌ها وسر کار گذاشتن خودمان است.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر