
اشکان تقی پور، به عنوان یکی از ۳۸ چهره برگزیدهی از سوی جمعیت هلال احمر کشور در راستای خدمت رسانی در بحران زلزله خوی انتخاب شد.
دیدارنیوز: اشکان تقی پور، به عنوان یکی از ۳۸ چهره برگزیدهی از سوی جمعیت هلال احمر کشور در راستای خدمت رسانی در بحران زلزله خوی انتخاب شد.
پنجم اسفندماه ۱۴۰۱ طی جلسهای رسمی و صمیمی با حضور دکتر کولیوند، رییس جمعیت هلال احمر، مهندس سلیمی، رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و مدیران ارشد جمعیت هلال احمر کشور بر مبنای شاخصهای کمک رسانی در زلزله خوی ۳۴ خیر یا خیریه فعال که در این زلزله از نظر کمی و کیفی بر مبنای شاخصهای عبور از بحران در منطقه تاثیرگذار بودند از سوی جمعیت هلال احمر کشور برگزیده شدند.
دکتر اشکان تقی پور، عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور و مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید، از اعضای برگزیده این جلسه بود که تقدیرنامه خود را از رییس جمعیت هلال احمر کشور دریافت کرد.
اشکان تقی پور، عضو هیئت مدیره شبکه ملی موسسات خیریه و نیکوکاری و معتمد و عضو شورای مرکزی مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور پس از بحران کرونا به سبب خدمات هوشمند و برنامهمحور موسسه خیریه نیک گامان با ارزش افزون بر ۵۰۰ میلیارد ریال در حوزههای کلان درمان، پیشگیری و معیشت در این بحران و فعالیتهای زیر بنایی دیگر در حوزههای مختلفی مانند آبرسانی در مناطق در بحران آب و خشکسالی کشور و کمکهای مستمر معیشتی از سوی جمعیت هلال احمر و روزنامه شهروند به عنوان یکی از «۱۰ چهره برتر هلال احمری سال» در سال ۱۴۰۰ برگزیده شده بود.
اشکان تقی پور در کارنامهی بیست سالهی فعالیت اجتماعی مستمر خود در عرصه ملی، برگزیده شدن به عنوان «چهره ماندگار مدرسه سازی کشور» در سال ۱۳۹۹ از سوی وزیر آموزش و پرورش و ریاست سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس کشور، اخذ عنوان «برگزیده جامعه خیرین نیکوکار کشور» از سوی ریاست مجلس شورای اسلامی، اخذ نشان «سفیر مدرسازی» از سوی وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، اخذ مدال و نشان مدافع سلامت از «ریاست سازمان نظام پزشکی کشور»، اخذ «نشان نیکوکاری» از سوی وزیر بهداشت و درمان به سبب ساخت و تجهیز خانههای بهداشت و خدمات سلامت محور و همچنین اخذ نشان «پیام آور مهربانی» از سازمان بهزیستی از جمله تقدیرهایی است که به لطف همراهی خیرین بزرگوار داخل و خارج از کشور موسسه و همکاری همکاران خود در انجام امور عام المنفعه را با شیوههای مبتنی بر مدیریت روز امور خیریه به شکل پروژه محور در کارنامه دارد.
انتخاب اشکان تقی پور به عنوان یکی از ۵ عضو حقیقی و معتمد شورای مرکزی مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور طی ابلاغ وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از دیگر افتخاراتی است که ماحصل لطف خیرین و اعتماد و شفافیت عملکرد اشکان تقی پور و همکاران او در موسسه خیریه نیک گامان است.
تقی پور در محافل، مجامع و شبکههای خیرین و موسسات خیریه نیز حضور پر رنگ دارد. او با کسب آرای مجمع عمومی خیرینٍ بنام کشور در بین نامزدهای عضویت در هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، به مدت دو دوره به عنوان «عضو اصلی هیئت مدیره مجمع خیرین کشور» انتخاب و برگزیده شده است. همچنین درانتخابات مجمع عمومی شبکه ملی موسسات خیریه و نیکوکاری در سال گذشته نیز با اخذ آرای لازم از سوی موسسات خیریه عضو این شبکه ملی به عنوان «عضو اصلی هیئت مدیره شبکه ملی موسسات خیریه و نیکوکاری» انتخاب شد.
عضویت در کارگروه امور بین الملل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و کارگروه امور بین الملل وزارت بهداشت و درمان در حوزهی خیرین و موسسات خیریهی حوزه سلامت و عضویت در «هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی دکتر شریعتی دانشگاه تهران» و «بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی مهدیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی» با اخذ آرا از مجامع عمومی خیرین سلامت و عضویت در ترکیب «هیئت امنای کانون ملی حمایت از مراکز شبه خانواده کشور» و افتخار یکی از پنج موسس این شبکه ملی بودن را در کارنامه دارد.
موسسه خیریه نیک گامان با پروانه فعالیت کشوری سازمان بهزیستی در جایگاه شریک اجتماعی سازمان بهزیستی و عضو حقوقی مجمع خیرین خیرین کشور با فعالیت کاملا مردم نهاد، غیر سیاسی و غیردولتی و مستقل بارها از سوی سازمان بهزیستی کشور به عنوان موسسه خیریه برگزیده به سبب فعالیتهای کلان پایان یافته در حوزههای کودک و نوجوان و زنان سرپرست خانواده معرفی شده است.
اشکان تقی پور متولد ۱۵ دی ماه ۱۳۵۷، در حوزه آکادمیک از دبیرستان البرز فارغ التحصیل شد سپس مهندسی گیاهپزشکی خود را از دانشگاه تهران اخذ کرد. در عرصه تحصیلات تکمیلی نیز اخذ کارشناسی ارشد فرهنگ و زبانهای باستانی ایران از مرکز علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تهران و دکتری مدیریت را در کارنامهی تحصیلی خود دارد. همچنین تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی تهران، تدریس در جهاد دانشگاهی، خدمت در جایگاه کارشناس ارشد پژوهشکده زبانشناسی، کتیبهها و متون پژوهشگاهٍ وزارتخانه میراث فرهنگی، تالیف و ویرایش مقالات متعدد دانشنامهای در حوزه فرهنگ ایران در دانشنامههای معتبر کشور مانند دانشنامهی عمومی دانش گستر و همکاری علمی گسترده در تالیف مقالات و کتابهای متعدد علمی در حوزهی فرهنگ، تمدن و ادب ایران با نویسندگان و پژوهشگرانٍ بنامی، چون دکتر جلال خالقی مطلق، استاد کامران فانی، علی اکبر ولایتی و مهناز مقدسی و عضویت در هیئت رییسه انجمن صنفی ویراستاران کشور را در کارنامه علمی و پژوهشی خود دارد.
چاپ مقالات متعدد در حوزهی مشارکت اجتماعی و خیر جمعی و همچنین فرهنگ و ادب ایران در سرویسهای ادبی روزنامهها و خبرگزاریهای معتبر کشور نیز به موازات فعالیتهای اجرایی ۲۰ سالهی او همچنان ادامه دارد.