تیتر امروز

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...

اصلاح قانون بازنشستگی؛ حضور «تاریخی» معترضان فرانسوی‌ در خیابان‌ها

صد‌ها هزار تن از شهروندان فرانسوی در یکی از مهم‌ترین روز‌های اعتراضی علیه اصلاحات قانون بازنشستگی دولت امانوئل مکرون، رئیس جمهوری در ده‌ها شهر این کشور به خیابان آمدند.

کد خبر: ۱۴۶۳۳۳
۰۹:۱۶ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۱

اصلاح قانون بازنشستگی؛ حضور «تاریخی» معترضان فرانسوی‌ در خیابان‌ها

دیدارنیوز: به ادعای کنفدراسیون عمومی کار، س ژ ت، بزرگترین سندیکای کارگری فرانسه تنها در پاریس تعداد تظاهرکنندگان بیش از ۷۰۰ هزار نفر بوده است. سندیکا‌های کارگری قاطعانه می‌گویند که شمار تظاهرات کنندگان و اعتصابیون تاریخی بوده است.

به گفته سندیکا‌های کارگری تعداد معترضان بالاترین رکورد در ۴ دهه اخیر است. آخرین بار در اعتراض به اصلاحات قانون بازنشستگی در ۳۱ ژانویه بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در سراسر فرانسه به خیابان آمدند.

دولت امانوئل مکرون چندین هفته است که اصلاحات مربوط به قانون بازنشستگی را به پارلمان این کشور برده است. بخش مهمی از این قانون در سنا، سه‌شب به رای گذاشته خواهد شد و بار دیگر به مجلس ملی، پارلمان، این کشور باز می‌گردد.

نزدیک به دو ماه است که مخالفان دولت در اعتراض به قانون جدید به جز تظاهرات خیابانی در اعتصاب‌های سراسری شرکت می‌کنند. امروز هم بسیاری از قطار‌های بین شهری فرانسه در پی اعتصاب کارمندان راه آهن از کار افتادند.

به گفته سندیکا‌های کارگری از هر پنج قطار سریع السیر بین شهری تنها یک قطار کار می‌کرد. برخی از پالایشگاه‌های فرانسه هم روز سه‌شنبه در پی اعتصاب کامل کارگران، تعطیل شدند. در بخش انرژی نیز نزدیک به ۲۰ درصد از کارمندان فرانسوی اعتصاب کرده و سرکار نرفتند.

به گفته سندیکا‌های کارگری اعتصاب‌ها روز چهارشنبه هشتم مارس نیز ادامه خواهد یافت. سندیکا‌های کارگری فرانسه می‌خواهند شنبه آینده را نیز به تظاهرات سراسری اختصاص دهند.

مجلس ملی فرانسه کمتر از ۱۰ روز دیگر رای نهایی درباره اصلاحات قانون بازنشستگی را صادر می‌کند.

درصورت تصویب این قانون در مجلس بسیاری از سندیکا‌های کارگری در احترام به قوانین دموکراتیک دست از تظاهرات و اعتصاب می‌کشند. در همین راستا، سندیکا‌های کارگری امیدوارند موفق شوند روز‌های آینده دولت امانوئل ماکرون را با تظاهرات و اعتصاب قانع کنند، دست از این اصلاحات بردارند.

با توجه به اینکه وعده اصلاح قانون بازنشستگی در زمره مهم‌ترین وعده‌های مکرون در کارزار انتخاباتی بود، بعید است که رئیس جمهوری فرانسه این اصلاحات را متوقف کند.

این در حالی است که تازه‌ترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۶۴ درصد از شهروندان فرانسوی مخالف اصلاح قانون بازنشستگی هستند.

یکی از مهمترین بخش‌های اصلاح این قانون افزایش سن بازنشستگی از ۶۲ سال به ۶۴ سالگی است.

دولت مکرون مدعی است که برای جبران بدهی‌ها و افزایش بودجه دولت، ناگزیر باید این قانون را اجرایی کند.

مخالفان می‌گویند گه برای کمک به افزایش بودجه دولت، اولویت‌های دیگری از جمله افزایش نرخ مالیات از سرمایه داران فرانسوی می‌تواند کاراتر باشد.

آن‌ها مکرون را متهم می‌کند که قصد دارد طبقه ضعیف و متوسط» فرانسوی را قربانی سیاست‌های سختگیرانه اقتصادی کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۰ بهمن
امروز دوشنبه ۲۰ بهمن
امروز دوشنبه ۲۰ بهمن
امروز دوشنبه ۲۰ بهمن
پرطرفدارترین ها