تیتر امروز

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با مدیرعامل پیشین ایرنا

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد

عبدالله ناصری مدیرعامل پیشین ایرنا با وجود کسالت و مشکل تکلم و تحرک تحت بیماری ALS، با دیدار گفت‌وگویی انجام داده است که مطالعه آن را پیشنهاد می‌کنیم.
مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود
گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با فیلسوف و متفکر معاصر (قسمت اول)

مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود

استاد مصطفی ملکیان، فیلسوف و متفکر معاصر یکی دیگر از مهمانان ویژه فصل جدید برنامه اصل ۲۷ بود؛ گفت‌وگوی دیدار با او در دو قسمت منتشر خواهد شد؛ این گفت‌وگو را حتما ببینید.
سرویس‌های بهداشتی بین راهی، سیم کارت‌های بدون فیلتر و نصب
دیدار از دغدغه‌های وزارت در روز جهانی گردشگری گزارش می‌دهد

سرویس‌های بهداشتی بین راهی، سیم کارت‌های بدون فیلتر و نصب "ایتا" برای رونالدو!

تفاوت روز جهانی گردشگری در ایران با سایر کشور‌ها از زمین است تا آسمان؛ زیرا آن‌ها دغدغه سیم کارت بدون فیلتر با نصب ایتا و بله و سرویس‌های بهداشتی بین راهی ندارند!

امکان بازدید شبانه از موزه‌ها در نوروز ۱۴۰۲

مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از فراهم شدن امکان بازدید شبانه گردشگران از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۲ خبر داد.

کد خبر: ۱۴۶۲۵۵
۲۰:۱۶ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱

امکان بازدید شبانه از موزه‌ها در نوروز ۱۴۰۲

دیدارنیوز: رضا سامه در دومین همایش به استقبال نوروز که در محل سالن آمفی‌تئاتر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، اظهار کرد: از ۱۷ اسفند و مقارن با جشن نیمه شعبان برنامه‌های نوروزی پایگاه‌های ملی و جهانی آغاز می‌شود و تا ۱۳ فروردین سال آینده ادامه دارد.

وی با تاکید بر اینکه همه ما تلاش می‌کنیم که از میراث این سرزمین صیانت کنیم، افزود: باید تلاش کنیم تا در ارائه خدمات به گردشگران رضایت مردمی را کسب کنیم؛ بنابراین برنامه‌ریزی برای نوروز باید به نحوی باشد که مردم رضایت داشته باشند و بازدید از موزه‌ها و پایگاه‌های میراث فرهنگی ملی و جهانی در برنامه‌های آینده آن‌ها قرار گیرد.

سامه ادامه داد: یکی از ویژگی‌های نوروز امسال این است که امکان بازدید شبانه گردشگران از آثار تاریخی فراهم می‌شود و این نیز نشان می‌دهد این آثار متعلق به مردم است و بر اساس ساعتی که آن‌ها زمان بهتری برای بازدید از آثار دارند، بازدید‌ها برنامه‌ریزی می‌شود.

وی در ادامه گفت: جدول برنامه‌های پایگاه‌های ملی و جهانی به آن‌ها ارسال شده و از ۱۷ اسفند تا ۱۳ فروردین این برنامه‌ها بر اساس ابلاغ به هر پایگاه اجرا خواهد شد.

مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: برای پایگاه‌ها برنامه‌های بسیار خوبی در نوروز تدارک دیده شده که به عنوان مثال در میدان نقش‌جهان اصفهان اجرای تئاتر خیابانی را داریم. امثال این برنامه‌ها در نوروز در محل پایگاه‌های ملی و جهانی زیاد است و اجرای هر کدام از این برنامه‌ها می‌تواند به ایجاد نشاط و معرفی میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس کمک کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی