تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
با حضور کارشناس مذهبی صدا و سیمای کشور برگزار شد؛

جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان

جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان با حضور حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی کارشناس مذهبی صدا و سیمای کشور، امین ابراهیمی مدیرعامل و جمعی از مسئولان و کارکنان جدیدالاستخدام فولاد خوزستان برگزار شد.

کد خبر: ۱۴۶۱۸۳
۲۱:۲۱ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان

دیدارنیوز _ سرویس‌ خوزستان: حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی در این مراسم گفت: نگاهی که انسان به حوادث دارد، مهم‌تر از خود حادثه‌ها است. حادثه ها بیرون از ما اتفاق می‌افتد، اما در درون ماست که حادثه‌ای را زشت یا زیبا، تلخ یا شیرین و بزرگ یا کوچک می‌‌کنیم. ما هستیم که به حادثه ها شکل داده و از درون نسبت به آن خوشحال و یا ناراحت می‌شویم. 
وی گفت: برای مثال رد شدن در کنکور، شکست در ازدواج، ورشکستگی در معامله باعث افسردگی و ایجاد غم‌ در افراد ضعیف می‌شود و یا باخت تیم ورزشی موردعلاقه فرد باعث سکته وی می‌شود. اما افرادی که قوی هستند، در بروز حادثه، خم به ابرو نمی‌آورند. اگر شخص در بروز حوادث و مشکلات به زانو در نیامده و صبور باشد و مسئولیت‌شناسی خود را از دست ندهد، الگوی کاملی برای جوانان می‌شود.
 
وی ادامه داد: اگر به زندگی صادق هدایت نگاه کنیم، با وجود توانایی مالی قوی و قدرت قلم بالا، به خاطر اینکه از داخل قوی نبود، دو بار دست به خودکشی زده و بار دوم در پاریس درگذشت. نقطه مقابل آن، علامه طباطبایی است که با وجود از دست دادن سه فرزند به خاطر فقر مالی، با صبر و استقامت و حمایت‌های همسر خود، تفسیر المیزان را نگارش نمود. علامه طباطبایی می‌گوید: اگر به جایی رسیدم، کمک دهی همسرم بود. وی بابت استقامت در مشکلات به لحاظ اخلاقی به درجاتی رسیده بود که هرگاه در زیارت عاشورا به اباعبدالله الحسین (ع) سلام می‌داد، جواب سلام حضرت برایش می‌آمد.
 
حجت السلام عالی با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم افزود: این وعده خدا در قرآن است که کسانی‌که گفتند: خدا و استقامت می‌کنند، آن‌گاه در رحمت به روی آنان باز می‌شود.
 
وی تصریح نمود: اگر بخواهیم که از درون نگاه درست داشته و نشکنیم، باید در زندگی یک جمله را باور داشته باشیم که این ملک خدا دارد و او را می‌بیند و پشت و پناه همه ماست و اگر حسن ظن به او داشته باشیم، هیچ‌جایی کم نمی‌آوریم.
 
عالی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری نمود، همان‌گونه که کارکنان فولاد خوزستان تا به امروز با تلاش خود مقام برتر تولید و صادرات را رقم زدند، کارکنان جدیدالاستخدام نیز جایگزینان شایسته‌ای برای بازنشستگان این شرکت باشند.
 
امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در ابتدای مراسم با تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه گفت: این شرکت رونق تولید خود را مرهون خون شهدا و زحمت کارکنان خود می‌داند.
 
وی افزود: مجموعه فولاد خوزستان با ظرفیت تولید ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول، به عنوان دومین تولیدکننده فولاد، نقش بسزایی در کشور ایفا می‌کند. این شرکت به عنوان صادر کننده برتر در کشور توانسته سهم ۳ درصدی ارزآوری را رقم بزند.
 
وی گفت: کارکنان جدید الاستخدام از جامعه آماری ۲۵ هزار نفری جذب این مجموعه شدند. افتخار داریم که در راه اندازی شرکت‌های فولادی کشور ردپایی از فولاد خوزستان دیده می‌شود که نشان از دانش بالای کارکنان با سابقه این شرکت دارد. انتظار می‌رود که شما این دانش را به درستی از آنان فرا گرفته و به آیندگان انتقال دهید تا بتوانند با همت مثال زدنی، زمینه ساز رشد شهر و استان و کشور باشیم.
 
ابراهیمی در ادامه گفت: این شرکت در حوزه تعالی سازمانی، تندیس زرین تعالی سازمانی را بدست آورده است. بر مبنای این رتبه، کارکنان باید نسبت به رعایت نظم و انضباط و اخلاق سازمانی اهتمام ورزند.
 
وی اذعان نمود: کارکنان جدیدالورود این پتانسیل را دارند که در لایه‌های مختلف سازمانی در راه توسعه و پیشرفت شرکت، بکارگیری و تلاش نمایند. زیرا این عزیزان چکیده ای از یک جامعه آماری بزرگ بوده که تمامی الزاماتی که شرکت فولاد خوزستان به عنوان یک سازمان برتر دارد، را توانسته‌اند رعایت نموده و به خانواده بزرگ فولاد ملحق شوند.
 
گزارش خبرنگار ما حاکی است، این جشن با اجرای سجاد خراسانی، ترانه سرایی محمد منجزی از کارکنان واحد آهک، نمایش طنز آرزوهای بزرگ با اجرای گروه نمایشی عرشیا و اجرای مسابقه از میان حاضران همراه بود.
 
گفتنی است، جشن یادشده روز چهارشنبه ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۱ در تالار شهید امتی برگزار شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها