تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
در آستانه ورود نیشکر به بورس؛ نگاهی به محصولات متنوع شکرستان ایران (1)

رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران/شکرهای طعم‌دار با بسته‌بندی محیط‌زیستی

شکرستانِ فارابی رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران زمین است. این محصولاتِ خوش‌طعم در بسته‌بندی‌های تک نفره سازگار با محیط‌زیست تولید می‌شود و این هم گامی دیگر همراه با صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر است.

کد خبر: ۱۴۴۲۱۶
۱۹:۰۸ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱

رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران/شکرهای طعم‌دار با بسته‌بندی محیط‌زیستی

دیدارنیوز _ سرویس‌ خوزستان: دیگر نیازی نیست که از عطاری‌ها زنجبیل یا هِل بگیرید و به چای خود اضافه کنید. فقط کافی است یک بسته از شکرهای شکرستانِ فارابی را در چای خود حل کنید تا هم شیرین شود و هم طعم‌دار.
شکر با چهار طعم شگفت انگیز لیمو، زنجبیل، دارچین و هِل به همراه اقسامی از شکرهای ساشه، پودری و مایع در اینجا تولید و روانه بازار می‌شود.

شکرستانِ فارابی رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران زمین است. این محصولاتِ خوش‌طعم در بسته‌بندی‌های تک نفره سازگار با محیط‌زیست تولید می‌شود و این هم گامی دیگر همراه با صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر است.

سه سال پیش، شکرستان فارابی در کشت و صنعت نیشکر فارابی افتتاح شد. تنوع‌بخشی به تولید محصول راهبردی شکر و جلوگیری از واردات محصولات شکّرین که ایران توان تولید آن را دارد، از دلیل این بهره‌برداری بود و از آن هنگام تا کنون، شکرهای طعم‌دار با دستگاه‌هایی تمام اتوماتیک در بسته‌بندی‌های زیبا و رنگارنگ، بسته‌بندی می‌شود. 

اگر می‌خواهید پی به روشِ رویش این شکرهای خوشمزه ببرید این مطلب را تا انتها بخوانید: پس از تولید دانه‌های شکّرین سفید در کارخانه‌های تولید شکر، دانه‌های کریستال آن در شکرستان فارابی با طعم‌دهنده‌ها مخلوط و پوشانده می‌شود. کارستانِ شکرستان فارابی آنجاست که این طعم‌دهنده‌ها مثل هِل، زنجبیل، دارچین و… کاملا طبیعی است هزار و یک فایده برای بدن دارند.   

 این طعم دهنده‌های طبیعی با افزوده شدن به شکر ضمن حفظ خواص گیاهی و دارویی خود، ایجاد طعم و عطری دلپذیر می‌کند که با موارد مصرف مختلف در رژیم غذایی مردم هم قابل استفاده است. در حال حاضر، در رستوران‌‌ها ، هواپیما، قطارها و سازمان‌ها و ادارات این نوع شکر طرفداران زیادی دارد و قرار است با توجه به افزایش تولید، بزودی در فروشگاه‌ها نیز عرضه شود. شکرهای طعم‌دار تنها یکی از چند محصول متنوع صنعت نیشکری است که قرار است کام بورس را دلپذیر و مردم را پذیرای شیرینی‌اش کند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر