تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

توصیه آمریکا به اوکراین؛ قبل از دریافت تسلیحات حمله نکنید

مقامات ارشد آمریکا به اوکراین توصیه کرده‌اند که تا پیش از دریافت آخرین کمک تسلیحاتی ایالات متحده و آموزش کامل نیرو‌ها برای استفاده از این تجهیزات، حمله بزرگ علیه ارتش روسیه را به عقب بیاندازد.

کد خبر: ۱۴۳۹۵۹
۱۰:۰۵ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱

توصیه آمریکا به اوکراین؛ قبل از دریافت تسلیحات حمله نکنید

دیدارنیوز: خبرگزاری رویترز این موضوع را به نقل از یک مقام ارشد دولت بایدن که نخواست فاش شود گزارش کرده است.

منبع یاد شده همچنین روز جمعه در گفتگو با جمعی از خبرنگاران گفت ایالات متحده در حال حاضر و در بحبوحه اختلاف‌ها با آلمان بر سر ارسال تانک به اوکراین همچنان بر تصمیم خود مبنی بر عدم تحویل تانک‌های آبرامز به کی‌یف پایبند است.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا که به تازگی بسته جدید کمک تسلیحاتی ۲.۵ میلیارد دلاری به اوکراین را تایید کرده در پاسخ به این سوال خبرنگاران در کاخ سفید که آیا از قصد لهستان برای تحویل تانک‌های لئوپارد ساخت آلمان به کی‌یف حمایت می‌کند گفت: «اوکراین تمام کمک‌های لازم را دریافت خواهد کرد.»

رویترز به نقل از یک مسئول ارشد دولت جو بایدن آورده است که مذاکرات ایالات متحده با اوکراین در باره انجام هرگونه ضد حمله، به حصول اطمینان از اختصاص زمان کافی برای آموزش نحوه استفاده از تسلیحات جدید ارسالی از سوی آمریکا نزد نظامیان اوکرینی مشروط شده است.

مقامات آمریکایی بر این باورند که اگر نیرو‌های اوکراینی به تسلیحات جدید مجهز شوند و برای استفاده از آن‌ها به خوبی آموزش ببینند، در انجام حمله موفق‌تر خواهند بود.

ایالات متحده روز پنجشنبه اعلام کرده بود که به زودی صد‌ها خودروی زرهی را برای استفاده در نبرد‌های جاری علیه نیرو‌های روسیه در اختیار اوکراین قرار خواهد داد.

یک هیات عالی رتبه ایالات متحده شامل وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه و جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید به همین منظور طی روز‌های اخیر برای گفتگو با مقامات اوکراینی به کی‌یف سفر کرده بودند.

مقام ارشد کاخ سفید که نخواست نامش فاش شود همچنین یادآور شده است که به اعتقاد واشنگتن، اوکراین منابع قابل توجهی را برای دفاع از شهر باخموت هزینه کرده، اما احتمال زیادی وجود دارد که روس‌ها در نهایت نظامیان اوکراینی را از آن شهر بیرون کنند.

وی سپس تاکید کرد که حتی اگر این اتفاق به زودی روی دهد به هیچ وجه منجر به تغییر استراتژیک در میدان نبرد نخواهد شد.

به گفته این مقام آمریکایی، یکی از ملاحظات اوکراینی‌ها این است که چقدر می‌خواهند برای دفاع از باهموت هزینه کنند در حالی که همزمان برای بیرون راندن روس‌ها از مناطق تحت اشغال در جنوب آماده می‌شوند.

آمریکا همچنین به اوکراین توصیه کرده که از تلاش برای مقابله به مثل در تبادل آتش سنگین توپخانه با ارتش روسیه دست بکشد، زیرا مسکو در این نبرد فرسایشی امتیاز بیشتری به دست خواهد آورد.

مقام ارشد کاخ سفید می‌گوید تازه‌ترین بسته کمک تسلیحاتی ایالات متحده شامل خودرو‌های زرهی است، زیرا به اوکراین کمک می‌کند تا نحوه مبارزه خود را تغییر دهد.

از سوی دیگر، وزیر دفاع آلمان روز جمعه ضمن رد این ادعا که برلین به طور یکجانبه مانع ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین شده است، گفت که دولت آماده است تا در صورت توافق میان متحدان، به سرعت برای ارسال آن‌ها اقدام کند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر