تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
ماجرای یک فایل صوتی!

چرا تاج و اصولی از خبرنگاران می‌ترسند؟

پس از لو رفتن فایل صوتی مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، افکار عمومی سوال می‌کنند که چرا مقامات فدراسیون از روبه‌رو شدن با خبرنگاران می‌ترسند؟ آیا خبرنگاران و مردمی که قرار است سوالات‌شان از طریق خبرنگاران پرسیده شود، نامحرم هستند و نباید در مورد اتفاقات فوتبال سوال کنند؟

کد خبر: ۱۴۳۸۸۸
۱۱:۴۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱

چرا تاج و اصولی از خبرنگاران می‌ترسند؟

دیدارنیوز: سفر تاج به مشهد و حضورش در مجمع سالانه هیات فوتبال خراسان رضوی با حاشیه‌های زیادی همراه بود.

سامان سعادت در روزنامه اعتماد نوشت: «از حضور نداشتن مدیرکل ورزش و جوانان در این مجمع که منجر به راه ندادن اصولی به ساختمان این اداره به همراه تاج شد، تا موضوع برکناری اصولی از سخنگویی فدراسیون فوتبال و حتی برکناری از سمتش در هیات فوتبال خراسان رضوی که هیچ وقت تایید نشد. همه این مسائل باعث شد تاج و دوستانش تصمیم بگیرند عصر چهارشنبه با برگزاری یک نشست خبری در مشهد، به سوالات خبرنگاران پاسخ بدهند، اما وقتی با حضور خبرنگاران مشهدی روبه‌رو شدند، تصمیم گرفتند خبرنگاران را به بیرون اتاق منتقل کنند و تنها به سوال یک خبرنگار پاسخ دهند.

این در شرایطی بود که فایل لو رفته از اتاق محل مصاحبه نشان از دیکته کردن سوالات به خبرنگار از سوی تاج، اصولی و دیگر دوستان‌شان دارد. در این فایل صوتی تاج خطاب به خبرنگار می‌گوید که تنها درباره وضعیت احسان اصولی در فدراسیون فوتبال و همین‌طور جلسه در اداره کل ورزش و جوانان استان پاسخ می‌دهد و خبرنگار هم با تایید این موضوع دقیقا همین دو سوال را پرسیده و پاسخ تاج را دریافت می‌کند.

اختلافات در فوتبال مشهد چند سالی است که به اوج خود رسیده و هر روز هم موضوع جدیدی مطرح می‌شد. احسان اصولی به عنوان رییس هیات فوتبال استان خراسان رضوی و عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال، اختلافات زیادی با رییس اداره کل ورزش و جوانان استان دارد و این موضوع باعث شده فوتبال ایران درگیر حواشی زیادی شود. حالا در آخرین حاشیه، اصولی که مجمع عمومی فوتبال خراسان را برگزار کرده بود، این موضوع را با هماهنگی اداره کل پیش نبرده بود به خاطر همین رییس اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی هم در مجمع شرکت نکرد.

حالا در این اختلاف به نظر می‌رسد تاج سمت احسان اصولی ایستاده و قصد دارد با حمایت از او نشان دهد از عملکرد هیات فوتبال استان خراسان رضوی رضایت دارد. در این فایل صوتی که توسط خبرنگاران مشهدی لو رفته است، تاج صراحتا می‌گوید فقط می‌خواهد درباره احسان اصولی صحبت کند و بگوید که او سخنگوی فدراسیون فوتبال است و از طرف دیگر شایعه راه ندادن اصولی به اداره کل ورزش و جوانان هم صحت ندارد.

مهدی تاج که با حواشی فراوانی روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال نشست، حالا با حاشیه جدیدی روبه‌رو است. مدتی قبل او درگیر حواشی مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی شد که ادبیات مناسبی در آن مصاحبه مورد استفاده قرار نگرفته بود و حالا هم باید پاسخگوی این فایل صوتی باشد. اینکه چرا و چطور به خود اجازه داده به خبرنگاری سوالی را دیکته کند تا فقط آن سوال را پاسخ دهد، سوالی است که فقط رییس فدراسیون فوتبال باید به آن پاسخ دهد.

البته این اقدام تاج حدود یک ماه پیش به شکل دیگری صورت گرفته بود. بعد از آخرین جلسه هیات رییسه فدراسیون فوتبال برخلاف همیشه که سخنگوی فدراسیون در جمع خبرنگاران حاضر می‌شد و به سوالات آن‌ها پاسخ می‌داد، احسان اصولی به یک اتاق دربسته رفت و تنها مقابل دوربین روابط عمومی فدراسیون فوتبال حاضر به مصاحبه شد. آن هم با سوالاتی از قبل هماهنگ شده.

این رفتار باعث شده افکار عمومی سوال کنند چرا مقامات فدراسیون از روبه‌رو شدن با خبرنگاران می‌ترسند؟ آیا خبرنگاران و مردمی که قرار است سوالات‌شان از طریق خبرنگاران پرسیده شود، نامحرم هستند و نباید در مورد اتفاقات فوتبال سوال کنند؟

تاج در حالی هر روز درگیر یک حاشیه جدید می‌شود که این روز‌ها همه در انتظار اتخاذ تصمیم از سوی او هستند تا هر چه زودتر تکلیف سرمربی تیم ملی مشخص شود. با این حال به نظر می‌رسد حواشی این روز‌ها به آقای رییس قالب شده و او را از وظیفه اصلی‌اش دور کرده است.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر