تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
بلینکن، وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد

تنش بین آمریکا و چین روبه‌کاهش است

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد تنش میان کشورش با چین روبه‌کاهش است، اما «نگرانی‌های واشنگتن درباره تایوان» را تکرار کرده است.

کد خبر: ۱۴۳۸۷۳
۰۹:۲۴ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱

تنش بین آمریکا و چین روبه‌کاهش است

دیدارنیوز: وزیر خارجه آمریکا در آستانه سفر به پکن در گفت‌وگویی اعلام کرد تنش آمریکا و چین روبه‌کاهش است، اما در عین حال «نگرانی‌های واشنگتن نسبت به تایوان» را تکرار کرد.

به نقل از رویترز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگویی در دانشگاه شیکاگو اعلام کرد تنش با چین روبه‌کاهش است، اما «نگرانی‌های واشنگتن درباره تایوان» را تکرار کرد.

بلینکن دراین‌باره گفت: فکر می‌کنم تنش‌ها روبه‌کاهش است، زیرا زمانی که شما به سمت گفتگو و مشارکت می‌روید، تمایل به این است که تنش‌ها کاهش یابد.

وی همچنین افزود: بقیه کشور‌های جهان هم از ما انتظار دارند تا این رابطه را مسئولانه مدیریت کنیم، زیرا دیگر کشور‌ها می‌دانند که این رابطه برای آن‌ها نیز تأثیر خواهد گذاشت.

بنا بر اعلام رسانه‌های آمریکایی وزیر خارجه این کشور قرار است روز ۵ فوریه (۱۶ بهمن) برای دیدار با همتای چینی خود، به پکن سفر کند. اعلام سفر وزیر خارجه آمریکا به چین، پس از سفر اخیر هیئت بلندپایه آمریکا به پکن انجام می‌شود. سفر این هیئت بلندپایه، مقدمه و آماده‌سازی برای سفر آنتونی بلینکن بود.

طبق بیانیه وزارت خارجه آمریکا، «دانیل کریتنبرینک»، دست‌یار وزیر امور خارجه در امور شرق آسیا و اقیانوسیه و «لورا روزنبرگر»، مدیر ارشد شورای امنیت ملی چین و تایوان، از ۱۱ تا ۱۴ دسامبر (۲۰ تا ۲۳) به چین، کره جنوبی و ژاپن سفر کردند.

«شی جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور چین و «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ در اندونزی با هم دیدار و درباره مسئله تایوان و کره شمالی گفتگو کردند.

به‌دنبال سفر جنجالی نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به جزیره تایوان در اوایل ماه آگوست، تنش‌ها در تنگه تایوان تشدید شد. پکن، سفر پلوسی را محکوم و آن را نوعی حمایت از جدایی‌طلبان تلقی و در واکنش، رزمایش گسترده و بی‌سابقه‌ای را در اطراف حریم هوایی و آبی جزیره تایوان برگزار کرد. به‌رغم این واکنش، کشور‌هایی همچون آلمان پس از سفر پلوسی، هیئت‌های بلندپایه‌ای را به این جزیره اعزام کرده و به تشدید تنش‌ها دامن زده‌اند.

چین جزیره تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و اقداماتی همچون سفر پلوسی را نقض سیاست «چین واحد» تلقی می‌کند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
پرطرفدارترین ها