تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.
کاشان، سرزمینی از جنس گل و گلاب

کاشان، سرزمینی از جنس گل و گلاب

روز جمعه، بیست و یکم اردیبهشت ماه، در واپسین روز‌های گلابگیری، وارد کاشان شدیم. یک روز آفتابی و دلچسب، همواره تصورم این بود که کاشان، همانند خیلی از شهر‌های ایران واجد تلفیق هر دو ویژگی سنت و...

افشانی: با شادی از شهرداری خداحافظی می‌کنم

شهردار تهران یکی از مهم‌ترین اهداف این دوره از مدیریت شهری را ایجاد شادی و نشاط در شهر اعلام کرد.

کد خبر: ۱۴۳۲۸
۱۹:۵۴ - ۲۱ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید محمدعلی افشانی در مراسم بهره برداری از ۲۱ پروژه شهری در منطقه ۲ ضمن قدردانی از تمامی افرادی که در اجرای این پروژه‌ها سهیم بودند، گفت: احتمالاً در جای دیگری درباره پایان کار خود در شهرداری صحبت خواهم کرد، اما از همان روز اول که در شهرداری مسئولیت را بر عهده گرفتم همواره بر سه اصل عمل به قانون، رعایت حقوق انسان‌ها و تعامل منهای تحمیل تاکید داشتم.

وی با بیان اینکه از همکاران خود خواستم که همواره حداقل روزی یک بار نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر را بخوانند که در جزییات و کلیات همه چیز را درباره مدیریت گفته است، اظهار کرد: من در همه سمت‌هایی که داشتم مبنای عملم رفتار عادلانه بوده است و امروز هم با شادی فراوان با مسئولیت خداحافظی می‌کنم. البته همکاران من در شورا با اصرار از من خواستند که تا پایان مهلت قانونی در مسئولیت بمانم و استعفا ندهم که من هم پذیرفتم.

افشانی در ادامه گفت: مساله‌ای که در شهر تهران جا افتاده و برای آینده نوید بخش است موضوع هوشمندسازی شهر تهران است. همواره پروژه‌ها را بر مبنای اعتبار تخصیص داده شده به آن می‌سنجند در حالی که پروژه‌ها را باید بر مبنای میزان تاثیرگذاری بر زندگی شهروندان سنجید. پروژه‌هایی که امروز در منطقه انجام شده است پروژه‌هایی است که بیشتر از اعتباری که برای آن در نظر گرفته شده است رضایت مردم را به دنبال دارد و منجر به بهبود کیفیت زندگی مردم می‌شود.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار خود گفت: شعار «شهر زیست پذیر، شهروندن مشارکت پذیر» به دنبال بهبود کیفیت زندگی و رضایت مندی شهروندان است و نرم افزارها و اپلیکیشن‌هایی که امروز ایجاد شده اند در راستای تحقق این شعار بوده و می‌توانند زندگی مردم را بهبود بخشند. زیست پذیر کردن شهر که من هم شعارش را دادم امروز در سطح جهانی به عنوان یکی از بحث‌های مربوط به حکمرانی مدیریت شهری در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود.

وی افزود: یکی از شاخص‌های مهم زیست پذیر شدن شهر وجود حمل و نقل عمومی و قدرت انتخاب شهروندان در استفاده از انواع آن است. من نمی‌خواهم بگویم شهر تهران در میان ۱۸۹ شهر بزرگ دنیا چه رتبه نامناسبی دارد، اما این رتبه رو به پیشرفت است. تمام تلاش‌های ما در همین چند ماه معطوف به بهبود وضعیت حمل و نقل عمومی و کاهش آلایندگی هوا بوده است.

شهردار تهران گفت: در مدت کوتاهی که در شهرداری بودم پنج ایستگاه و ۶ کیلومتر خط مترو افتتاح شد و قرار بود تا پایان سال آینده ۵۰ کیلومتر و ۲۱ ایستگاه به این رقم اضافه شود. به همین منظور ۷۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای خط هفت مترو که از منطقه ۲ عبور می‌کند، منتشر کردیم.

افشانی به مدیریت پسماند نیز اشاره و عنوان کرد: متاسفانه تهران فاقد برنامه جامع مدیریت پسماند است و قرار است در ۲۳ آبان پاکت‌های مناقصه تدوین طرح جامع مدیریت پسماند باز شود، با این حال منتظر نماندیم و همین امروز کارخانه تبدیل نخاله‌های ساختمانی به مصالح را افتتاح کردیم.

وی ادامه داد: زمانی پساب را فاضلاب و پسماند را زباله می‌گفتند که زائد بود و جز دردسر چیزی نداشت، اما امروز همه می‌دانند که پساب و زباله ثروت هستند.

شهردار تهران به برخی از پروژه‌هایی که امروز در منطقه ۲ افتتاح شد اشاره کرد و گفت: پل معلقی که امروز در این منطقه افتتاح شد سبب نشاط و شادی مردم خواهد بود و این یکی از اهداف ما در مدتی بود که در مدیریت شهری بودیم. دره‌ای که امروز پارک نهج البلاغه نام دارد زمانی محل تجمع معتادان و افراد خلافکار بود و خود من در آن زمان یکبار به این منطقه سر زدم و جا دارد از کسانی که این پارک را به این زیبایی سبز و خرم کرده اند تشکر کنیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی