تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

قرارگاه جوانی جمعیت و پیگیری کاهش ساعت کاری کارمندان «زن»

در شرایطی که سال‌هاست کشورمان از تحریم‌های سنگین و بحران شدید اقتصادی رنج می‌برد و یکی از دلایل عدم تمایل به فرزندآوری را می‌توان هزینه‌های بالا و سرسام‌آور زندگی در این شرایط عنوان کرد، دولت سیزدهم پس از طرح خودروی بدون قرعه‌کشی(!) برای مادران، برای جوانی جمعیت کاهش ساعت کاری کارمندان زن را در برنامه خود دارد.

کد خبر: ۱۴۳۰۸۹
۱۱:۳۴ - ۱۷ دی ۱۴۰۱

قرارگاه جوانی جمعیت و پیگیری کاهش ساعت کاری کارمندان «زن»

دیدارنیوز: مشاور امور زنان و دبیر قرارگاه جوانی جمعیت وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تشریح و از پیگیری تقلیل ساعت کاری بانوان فرهنگی خبر داد.

رابعه امامی رضوی در گفتگو با ایسنا، درباره روند اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دستگاه آموزش و پرورش اظهار کرد: فعالیت‌های مختلفی در آموزش‌وپرورش در زمینه اجرایی‌سازی قانون مذکور انجام داده و برنامه‌هایی در دست اقدام داریم.

وی افزود: تمام سازمان‌ها و مجموعه معاونین آموزش‌وپرورش به نوعی همکار و بازوان اجرایی ما در قرارگاه جوانی جمعیت هستند و قرار است فهرست برنامه‌ها و اعتباراتی که برای اجرای آن‌ها نیاز دارند را در اختیار ما قرار دهند.

مشاور امور زنان وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه احداث مهدکودک و فضایی که همکاران ما برای نگه‌داری فرزندانشان نیاز دارند در دستورکار قرار گرفته است گفت: حضور زنان جوان در آموزش و پرورش نیازمند امکانات و تسهیلاتی، چون مهدکودک است تا بابت فرزندانشان آسوده خاطر باشند.

امامی رضوی ادامه داد: احداث و احیای مهدکودک‌هایی که در دهه ۸۰ تعطیل شده بودند، در تمام دستگاه‌ها در دست اجراست و آموزش و پرورش نیز از آن مستثنی نیست.

وی همچنین از تلاش برای تقلیل ساعت کاری بانوان در بخش اداری خبر داد و گفت: مکاتباتی انجام شده و پیگیر هستیم بتوانیم در داخل وزارتخانه به نتیجه مشخصی برسیم؛ پاسخ اولیه وزارتخانه در این باره این بوده که، چون پنج‌شنبه‌ها تعطیل شده، ساعات موظفی اداری تا ساعت ۱۶ افزایش یافته است.

مشاور امور زنان وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: کاهش ساعت کاری مختص زنان شاغل در ادارات است و تلاش می‌کنیم به عنوان قرارگاه جوانی جمعیت این امکان را برایشان فراهم کنیم؛ چراکه رویکرد قانون جوانی جمعیت حضور پررنگ‌تر زنان در خانواده به خصوص در سنین فرزندآوری است و امیدواریم بتوانیم در این زمینه کمک حالشان باشیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی