تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

وزیر کشور: زن ایرانی تحت تاثیر دشمن قرار نمی‌گیرد

احمد وحیدی، وزیر کشور دولت سیزدهم با بیان اینکه زن ایرانی زندگی در مسیر حضرت زینب را آموخته است و تحت تاثیر القائات دروغین دشمن قرار نمی‌گیرد، گفت: یکی از مسائل مهم که از سوی رسانه‌های دشمن تبلیغ می‌شود، مساله زن و زندگی است که تلاش دارند گفتمانی غیر از نگاه اسلام و دین را ترویج دهند.

کد خبر: ۱۴۱۲۶۶
۱۸:۴۸ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱

وزیر کشور: زن ایرانی تحت تاثیر دشمن قرار نمی‌گیرد

دیدارنیوز: وزیر کشور بر ضرورت آگاهی کامل از جنگ شناختی دشمن تاکیدکرد و گفت: به تاسی از جهاد تبیین حضرت زینب (س)، اجازه روایت‌سازی‌های دروغین به دشمن ندهیم.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی روز چهارشنبه در جمع کارکنان این وزارت‌خانه با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار افزود: دوام قیام حضرت سید الشهدا (ع) به خاطر رشادت‌های حضرت زینب سلام الله علی‌ها بود و این بانوی عزیز اسلام پیام آزادی بخش حضرت امام حسین (ع) را به گوش همه رساند.

وزیر کشور با اشاره به جهاد تبیین حضرت زینب (س) در افشاگری جنایت یزیدیان اظهار کرد: تاکید رهبر عزیز انقلاب اسلامی بر جهاد تبیین ناظر به همین امر است که رسوا کردن اقدامات پلید و معاندانه دشمن، اثرگذاری دارد.

وحیدی اضافه کرد: دشمن همواره به دنبال عوض کردن جای جلاد و شهید است و در صحنه کربلا، یزیدیان به دنبال باطل جلوه دادن قیام حق حضرت امام حسین (ع) بودند، اما توطئه شومشان با جهاد تبیین حضرت زینب (س) نقش بر آب شد.

وی با بیان اینکه این رویه محدود به آن دوران نیست و دشمنان اسلام همواره این رویکرد را دنبال می‌کنند؛ ادامه داد: در همین اوضاع و احوال کنونی نیز شاهد جنگ روایت‌های دشمن و ترویج دروغ هستیم.

وزیر کشور تاکید کرد: باید با شناخت و آگاهی کامل در جنگ شناختی دشمن عمل کنیم. امروز اقدام بسیجی مخلص و انقلابی که در عرصه تامین امنیت مردم جان‌نثاری می‌کند، از سوی دشمن به نوع دیگری روایت‌گری می‌شود و این اوج رذالت و پستی است.

وحیدی تصریح کرد: به تاسی از قیام حضرت زینب (س) اجازه روایت سازی‌های دروغین را به دشمنان اسلام و کشور ندهیم.

وی یادآور شد: یکی از مسائل مهم که از سوی رسانه‌های دشمن تبلیغ می‌شود، مساله زن و زندگی است که تلاش دارند گفتمانی غیر از نگاه اسلام و دین را ترویج دهند.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: زن جایگاه بسیار کلیدی در اسلام دارد و طبیعی است که این زن باید در خط و امتداد حضرت زینب کبری (س) عمل کند.

وحیدی با بیان اینکه زن ایرانی زندگی در مسیر حضرت زینب را آموخته است و تحت تاثیر القائات دروغین دشمن قرار نمی‌گیرد، گفت: همه مردان و زنان به عظمت، شجاعت و صبر حضرت زینب ارادت دارند و باید از سیره و الگوی رفتاری و عملی این بانوی عزیز اسلام برای رشد و تعالی بهره‌مند شویم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير